![]() |
Murat Boz Bize Kıyma Şarkısı Sözü - Dön Bu Sen Değilsin Bize Kıyma Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Boz Bize Kıyma Şarkısı Sözü - Dön Bu Sen Değilsin Bize Kıyma SözleriMurat Boz Bize Kıyma Şarkısı Sözü - Dön Bu Sen Değilsin Bize Kıyma Sözleri Murat Boz Bize Kıyma Şarkısı Sözü - Dön Bu Sen Değilsin Bize Kıyma Sözleri Murat Boz Bize Kıyma şarkı sözü Murat Boz Bize Kıyma şarkı sözleri Bize kıyma şarkısı sözleri murat boz 2011 Düşündüm olanı biteni Enine boyuna Biraz dinlen kalbim dedim Ne şanslı derlerdi Sığmazdım ele avuca Oysa şanstan bi haberdim Sonra sen çıka geldin Uzun cümlelerdin Doyulmazdı sohbetinin tadına Zamanla sessizleştin Biraz hiddetliydin Nasılda değiştin Küstük aşka Dön gözümde yaşlarla Bırakma ardında Dön bu sen değilsin Bize kıyma Dön gözümde yaşlarla Bırakma ardında Dön bu terk ediş Yakışmıyor aşka Dön gözümde yaşlarla Bırakma ardında Dön bu sen değilsin Bize kıyma Dön gözümde yaşlarla Bırakma ardında Dön bu terk ediş Yakışmıyor aşka Düşündüm olanı biteni Enine boyuna Biraz dinlen kalbim dedim Ne şanslı derlerdi Sığmazdım ele avuca Oysa şanstan bi haberdim Sonra sen çıka geldin Uzun cümlelerdin Doyulmazdı sohbetinin tadına Zamanla sessizleştin Biraz hiddetliydin Nasılda değiştin Küstük aşka Dön gözümde yaşlarla Bırakma ardında Dön bu sen değilsin Bize kıyma Dön gözümde yaşlarla Bırakma ardında Dön bu terk ediş Yakışmıyor aşka Dön gözümde yaşlarla Bırakma ardında Dön bu sen değilsin Bize kıyma Dön gözümde yaşlarla Bırakma ardında Dön bu terk ediş Yakışmıyor aşka |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|