|
|
Konu Araçları |
2011, gülşen, sözü, sözügülşen, yeni, şarkı |
Yeni Biri Şarkı Sözü-Gülşen 2011 - Gülşen Yeni Biri Şarkı Sözü 2011 Gülşen Yeni Şarkı |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Biri Şarkı Sözü-Gülşen 2011 - Gülşen Yeni Biri Şarkı Sözü 2011 Gülşen Yeni ŞarkıYeni Biri Şarkı Sözü-Gülşen 2011 - Gülşen Yeni Biri Şarkı Sözü 2011 Gülşen Yeni Şarkı Yeni Biri Şarkı Sözü-Gülşen 2011 - Gülşen Yeni Biri Şarkı Sözü 2011 Gülşen Yeni Şarkı Gülşen Yeni Biri Şarkı Sözü 2011 Gülşen Yeni Biri Şarkısının sözleri Gülşen Albümü Yeni Biri Şarkı sözü 2011 Lalala lalalla lalalla Lalalla lalalla lalalla Adını koydum anladın Her gün yarın sandığın Hem içe saydığın Açtı gözünü görüyor Yok artık o bonkör aşık, Attım yüzüğü sıkıyo Boşa artık esaret parmağı Sen ne dersen de artık ne önemi var Kırık kalbimin de bir bildiği var Ne dersen de artık ne önemi var, Bi meleksin diyoo yeni biri var Vur vur inlesin sana sağır kulaklar Hep aynı bayat hikaye Bozuk sendeyimcom plaklar Çalınmayacak tut tut Bi dilek tut açıldı fallar Sana uzun yollar çıktı Bana yeni aşklar Canın yanacak Lalala lalalla lalalla Lalalla lalalla lalalla Tutamaz çekip gideni Gelse alayı üzülür gibi Yapma içi bırak numarayı Açtı gözünü görüyor Yok artık o bonkör aşık Attım yüzüğü sıkıyo Boşa artık esaret parmağı Sen ne dersen de artık ne önemi var Kırık kalbimin de bir bildiği var Ne dersen de artık ne önemi var Bi meleksin diyoo yeni biri var Vur vur inlesin sana sağır kulaklar Hep aynı bayat hikaye Bozuk plaklar Çalınmayacak tut tut Bi dilek tut açıldı fallar Sana uzun yollar çıktı Bana yeni aşklar Canın yanacak |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|