Serdem Coşkun - Bildiğin Bütün Duaları Oku Kadere Karşı Susmasını Gideni Kalpte |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Serdem Coşkun - Bildiğin Bütün Duaları Oku Kadere Karşı Susmasını Gideni KalpteSerdem Coşkun - Bildiğin Bütün Duaları Oku Serdem Coşkun - Bildiğin Bütün Duaları Oku kadere karşı susmasını gideni kalpte kadere karşı susmasını gideni kalpte tutmasını acımı zorla yormasını ogrendım ama sen ogrenemedın çok sevdin ve de yalandı aptal kalbim buna inandı kapında köleydim zaten bide öldürmen mi lazımdı bildiğin bütün duaları oku yinede peşindedir bu korku tanrım gosterecektır adaletini bundan sonra yok sana rahat uyku tesadüf denilen bir şey yok yazgına saplanır her bir ok olmazsa olmaz aklına sok kabullendım ama sen ogrenemedın çok sevdin vede yalandı aptal kalbim buna inandı kapında köleydim zaten bide öldürmen mi lazımdı bildiğin bütün duaları oku yinede peşindedir bu korku tanrım gosterecektır adaletini bundan sonra yok sana rahat uyku şiir : bilmiyorum susup azmetsem mi yada bunu hazmetsem mi ilk ihanetin değil ki bana yoksa seni mahvetsem mi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|