Sensiz Sabah Olmuyor Uyanıyorum Ansızın,Sensiz Gün Doğmuyor Yanlızım Çok Yalnızım ;( |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sensiz Sabah Olmuyor Uyanıyorum Ansızın,Sensiz Gün Doğmuyor Yanlızım Çok Yalnızım ;(Sensiz Sabah Olmuyor Uyanıyorum Ansızın,Sensiz Gün Doğmuyor Yanlızım Çok Yalnızım ;( Sensiz Sabah Olmuyor Uyanıyorum Ansızın,Sensiz Gün Doğmuyor Yanlızım Çok Yalnızım ;( BURDA HEP AYNI ŞEYLERİ YAPIYORUM SENİ TANIMAYAN KİMSE KALMADI HERKES GÖZLERİNİN ELA OLDUĞUNU BAŞIMA AŞK DİYE BELA OLDUĞUNU BİLİYOR VE HERKES HER SABAH DAHA UYANIR UYANMAZ BENİM DÜN GECE SABAHA KADAR RESMİNLE NE KONUŞTUĞUMU SORUYOR AMA DÜN GECE OLAN OLDU, BANA YENİ BİR RESMİNİ GÖNDER BENDEKİ GÖZYAŞIMDA BOĞULDU Buralarda cok yalnızım Ariyorum her an seni acılarım son bulurdu tutabilsem ellerini Sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansızın sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım Aşılmaz yollardayım, bir garip diyardayım öyle çok özledim ahh doluyor , gözlerim ahh yanıyor , bedenim ahh yalnızım çok yalnızım Sensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım Olmadık şeyler geliyor akılma… En kötü yanı bu olmalı YALNIZLIĞIM… Sevginden adım gibi eminim ama… Yine de bir kurt kemiriyor içimi… Ya bıraktığım gibi bulamazsam seni… Ya hüznün elleri, tutmuşsa ellerini… Sabah ezanları okunuyor, dualar ediliyorum… Nasıl olsa gün geçer için rahat olsun… Bana Bir haber gönder… karanlıkdan niye kaçıyorum ah düsünceler alır beni dalga dalga sana geliyorum ah rüyalarda , geceleri Sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansizin sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım Aşılmaz yollardayım, bir garip diyardayım öyle çok özledim ahh doluyor , gözlerim ahh yanıyor , bedenim ahh yalnızım çok yalnızım Sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansizin sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|