Numan Hadi Dil Yansın Şarkı Sözü- Dil Yansın Sözleri- Dil Yansın |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Numan Hadi Dil Yansın Şarkı Sözü- Dil Yansın Sözleri- Dil YansınYıktın Evimi Söndü Ocagım Numan Hadi Dil Yansın Şarkı Sözü- Dil Yansın Sözleri- Dil Yansın Perişan Ettin Yoktur Dermanım Yaktın Sen Beni Sende Yanasın Adına Canêy Diyen Dil Yansın Kararmış Bahtım Aydınlanmıyor O Gitti Dostlar Canım Yanıyor Ölüm Vurmuş Beni Umursamıyor Adına Canêy Diyen Dil Yansın Neydi Seni Benden Alıp Götüren Neyin Ugruna Tükettin O Güzel Günlerimizi Bu Kadar Ucuzmuydu Sevdanın Fiyatı Kaç Kuruşa Sattın Sevdamızı Hepsi Oyunmuş Anlayamadım Sevdan Yalanmış Boşa Aldandım Şeytan Bakışın Ben Sevda Sandım Adına Canêy Diyen Dil Yansın Kararmış Bahtım Aydınlanmıyor O Gitti Dostlar Canım Yanıyor Ölüm Vurmuş Beni Umursamıyor Adına Canêy Diyen Dil Yansın Hangi Kollarda Yitirdin Saf Sevgimi Kimlere Alay Konusu Ettin Aptal Yüregimi Bir Yalan Ugrunamı Harcadın Gençligimin En Güzel Günlerini Yazık Banaki Yazık Banaki Yar Sanmişim Senin Gibi Şerefsizi Kararmış Bahtım Aydınlanmıyor O Gitti Dostlar Canım Yanıyor Ölüm Vurmuş Beni Umursamıyor Adına Canêy Diyen Dil Yansın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|