![]() |
Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok1 ![]() Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok Etkisindeyim görmüş olduğum şaşkınlıkların,kurtulmalıyım! ![]() ![]() ![]() Bana benden haber veren rüyalarımın bir anlamına varmalıyım,bir yoldan çıkışa varmalıyım! ![]() ![]() Yaşadıklarım ve anımsadıklarımdan ibaretim ben ![]() ![]() Sözüne yalan katan terazi şaşkınları,farazi malumatları,süpheciliğimin sebebi insanlar yada adı insan olup insanlık dışı roller kapanlar ![]() Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kalemi Elhamdülillah,yolundayım ne eyleyim alemi? İnsanlar komik,onları anlaman için yeter mimik ![]() ![]() Onuda toprak alır elde var ölüm,hüzünlü son bölüm !!!Nakarat!!! Yaklaş bana yanmassın! ![]() ![]() ![]() Şu an aklına düştüm,aklın yolu birdir dedim yürüdüm ![]() Mevzum nedir anlarsın,arzum sana yalvarsın ![]() Şu an kendimi gördüm,küçüldükçe küçüldüm ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Şu an beni dinlediğini biliyorum,seni görür gibi oluyorum,analiz ediyor yazıyorum,açımı bulup çiziyorum,gözümü siliyor yanıyorum, düşünü biliyor üşüyorum,ama bir çözüme varıyorum,dinle! ![]() ![]() ![]() Sınıf arkadaşlarım yazdıklarımı silsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Menzilimden gidin,gerçeklerimi bana verin,fıtratınızı gerdirin! ![]() ![]() ![]() Heves ve hırs toz misali,maneviyat dev saray ![]() ![]() labaratuvar içinde hangimiz değil yedek kobay ![]() ![]() ![]() ![]() Akın akın birlikler lirik sürer mikrofondan,uyuşmakta can damarım,patlayan dikişlerimi yamarım ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|