Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri.. |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..Kolera-Sagopa Kajmer Soğuk Kuvvet Rap - Hip hop şarkı sözleri Kolera Verse Aksiliğim üstümde sende kelimeler hep farazi, gördüğün kadar arazi, kimse mükemmel değil ki, ne umdun ki benden kadı kızı bile veremli, benim kusrum anca naz, seninkisi mesavi Içimin tuzu ayı yoğurdu, anahtarsan nerde kilidin oluğu ? Nahoş hallerinde et ilan ***** oluşunu, ahmak kişilik sensin, cevizi dişiyle kıran feyksin, her dişi geyikle muhabbette yanar-dönersin Ben rüzgarın aruz vezni sen kükürdü ancak sus karıncalandı kalp, söyle paşa nedir amaç ? Bence ringe havlu at, Kolera kırar kol bacak, masalın kötü şirinesi, Mr Gagged Uzun bacak Esti geçti hayatından bir eser ve bin zafer, kazı-kazan kazandığın bir adam ve bin keder Kaderdaşlar sıralı, kader sıvadı kolları, bedava ekmek kalabalığı, örmüş saçını kaderin ağları Kalbin yalın hali bulutsuz, ah şu mevsim değişmekte, billur su kusursuz, ruhum sensiz huzursuz, tattım elmayı ve içime düştü şimdi kurtları, yavaş yürüyen bir tazıyım acizliğimse azılı Sen anlatma metni dur, O bilir ancak aybı üzüleceksin yavru Tanrı sıkıntısında kapalı kaldı Iti ver açılır kapısı, açılır için acılır hali, vurdu aynası ve sen yansaması Kolera Nakarat Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet! Bora Verse ? Kolera Nakarat Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet! Sagopa Kajmer Verse Zulüm taşıyla kanatı verdi başımı felek *****si Düşüncemden senide çaldı elimde hırsız kellesi Gık çıkarmaz dilden aciz sessiz Sagopa dilsizi Vaktim gelir şimşek çakar kırılır dilimin kemiği Güçlü rüzgar nefesi, selvi dağ tepesini viran etti, Kalp perde endişesiyle akan zamanı tavaf etti Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili Sahadet yanımdan ayrılmasın Kasvet ağacımı taşladım, Ham meyveler topladım, Sessizlik beni dilsiz yaptı Kalem düşman ellerinde temiz kalbi karaladı Bu hasret beni yaraladı Sagopa takvime çentik attı! Gönlüm aydın, ruhum yüzüme yuva kuran bir kuş Kalbim çıkık tıpkı tablocasına duvardan düşük ve tuş Gözlerim alçak seyirde yükseklerde sessiz uçuş Ellerim dilimi büker, SAGO ZORDA OLSA KONUŞ ! Kolera Nakarat Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet! Sagopa Kajmer -24 Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklarimiz Yaslanan Birgün Bugün Bavulu Topluyor Ve Son Vedasi Tipki Dün Gibi, Köseye Çekilip Agliyor, Bense Yarina Penceremden Bakma Gafletindeyim Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme Dudaklarim Kilitli, Hosçakal Bugün!Sen De Yolcusun Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani Saçlarimda Sakli Kar Beyaz Ve Gözlerimde Hep Telas Panik, Silik Resimler Ortasinda Bir Küçük Çocuktum Hep Konuktu Baska Gün Ve Çok Soguktu Her Geçen Dün Tipki Sen Gibiydi Giden O Eski Dünler, Geçmisin Karanliginda Anilarimdi Onlar, Bense Bulamaz Oldum Onlari, Hep Selam Gönderdim Geride Kalana Kanitim Yoktu Yarina, Yolcularimla Agladim, Hiç Misafir Olmamisti Kimse Bunu Ben Anladim Sonbaharda Katil Oldu Rüzgarlar, Öldu Tüm Yapraklar, Yagmur Aldi Gözyasi, Ve Rüzgar Oldu Ruhlar Estiler Yavasça Sen Misali Aglamisti Her Dünüm Usulca (x4) Dudaklarim Kilitli, Hosçakal Bugün, Sen De Yolcusun, Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun, Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklarimiz Aynalarda Bugulu Yüzümü Göremez Oldum, Ve Iyimserlik Mateminde Sari Gül Tuttum Hayallerim Yok Oldu Koydugum, Yerde Yoktu Hiçbiri, Tek Yabanci Bendim Evde, Ve Bir Yalanci Mumdu,Dogan Günes Solan Gülümdü, Talan Sonuydu, Kalan Resimdi Bir Vesikalik Gülen Çocuktum Yüzüme Bakarak Agladim, Yüzlesirken Kendimle Hiçkiriklarimla Savasir Oldum Ertelendim Yarina Reddedildim, Gideni Yolcu Etti Gözlerim Ve Gelene Meraba Dedi Bu Kimsesiz Dilim, Ortalarda Gezinen Oldu, Dilenci Ellerim, Bu Son Demiydi Sonbaharin Son Yapraginda Son Gülümsemekki Nefesi Son Çekisti Içime Sonbahardi Güz Agirdi Gün Üzeri Bir Tebessüm Etti Yüz, Sakli Kaldi Her Düsende Kirilan Onca Göçebe His, Biz Dünden Olma Yarina Varma Garibeyiz Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklar olur (x4) Dudaklarim Kilitli, Hosçakal Bugün, Sen De Yolcusun, Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun, Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani Yalnizlik Ömrüm Boyunca Tanimadigim Bir Yabanciydi ;Onunla Simdilerde Beraber Uyaniyoruz Her Yeni Güne iki Yalniz Sarkilar Yaziyoruz,Yorgunuz,Çok Yorgunuz,Cok Yorgunuz Ceza - Açık Arttırma Yer kaplayan her biri yilan bende kalmasin aklim tamam Açik arttirmayi ben baskattim Satiyorum , satiyorum , sattim Kendini ne sandin acaba metropol kurdugun haram parayla Açtigin garip yarayla Sarayda kalmis akliniz sizin belli Kart yasini bilmem ama senin zeka yasin 'iki' Yer kalmamis beyninizde Feri sönmüs gözlerinde okunmus satilmaya hazir düsünce Yere düstügünde olmayan aklina gelecek sahip oldugun her düsünce Müzayede baglaminda sözlerim satmaya hazir Saçma olan herseyi gözlerim ben Basladim yok mu arttiran çok ucuz Hep uyuz al domuz tuzla buz oldunuz Ben çoktan sattim kötü düsüncelerimi Saçma ideolojilerimi Sizinkilerde elimde paha biçilmez degil 90 Derece meyil yukaridan asagiya kritiginizde iyice batin sizi batiran her bos seyi satin Dogrudan satin alin yolsuzlugu yatiralim Kötülügü batiralim,Baglayalim kötü elleri Daglayalim yan bakan gözleri Sallayalim antirealist beyinleri Gençler izlesin simdi beni Yer kaplayan her biri yilan bende kalmasin aklim tamam Açik arttirmayi ben baskattim Satiyorum, satiyorum, sattim stanbul Attack - İtomamatanbiyen Kasırga Üzerinden geçmediğim duvar kalmadı,çelimsiz hisler duvarda tangalı Her gece yatakta başka çambalıEvin duvarı en az dört kat olmalı Ağır boydan,kibar soytarıAğı herhalde gülücük olmalı İstanbul Attack sonuna el koymalıAziz vatandaşlarım menü sebze çorbalı Sesiz sessiz bindiğin dalı kesss!Ters ters yürüyerek sürünücesss! Dans ederek sorunlarını,yatakta üç saat sevişicez İtomamatanbiyen yow Fuchs Beni tahrik et,at kır yereMeğimi verdik eğime ters düşe Beni tahrik et baybe!İstanbul önünde buluştuk peş peşe Oktan çıkmış yay gibiyim ha hımmm!Yollar trafik midir şöyle baktım Havaya gelseneBu yöne saptık,Ataköy'e gidiyomuş gibi yaptık Ellerini çıkar bu yöne şaklat!Paranı aldın artık beni rahatlat Bu tempoya b47 iyi gelirTempo - yeter! şşşşt! sokorro!!! Timur Ih! ıh! ıh! diye versene Cız!cız!cız! diye sönsene Pır! pır! pır! diye gitseneGözümü kapadım hadi yine gelsene Sana da vurdum aah sonuna kadar kökledim Al denize girŞimdi baksanaHadi kızım elini kaldırıp çalkala Pom-pom-pom hadi pompala, Blow-blow-blow hadi blowlama na gerek kalmadı Hadi kalksana camı da açsana, banada baksana İtomamatanbiyen yow Ramiz Yüz promil parfüm içtik,gözümüz kaydı bokaaa! Yuttu zoka,donumu yamaYüzüme bakma kazma Yüzüne çalışan eldivene tükürme canını yakabilir, Yolabilir saçını saçını başını,yarabilir küçücük kafanır rapim Ama sanma tekimHurda beyini ekin ekin ve de biçin Yedin mi tekmemi beğendinmi?Ti rapim,bu yana bakın emmi Fondipte kan emer,Ramiz düşmanı tepelerDandik raplere pandik at Handikap bize uymaz,yere yatPatlak tekere üflesen şişermi bir düşün Çişi tutmak maharet ama değişir yürüyüşün Gülüşün güzel ama dişinin arası maydanoz Sövüşün bulur cevap:denize sıçana yakamoz volture - İtibar Ekle Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et volture kullanıcısına özel mesaj gönder Teşekkür Et Teşekkür Teşekkür Eden 4 Üye: Anaxielia (07-10-2008), firstlady (12-09-2008), SzN (07-10-2008), tHeBruTaLiTyOfHeLL (01-11-2008) volture Profilini Görüntüle volture kullanıcısına özel mesaj gönder volture - diğer mesajlarını bul volture kullanıcısını Kişilerinize Ekleyin Günlüğünü Görüntüle Eski 12-09-2008 #267 (mesaj-linki) volture Bay-M Profil Resmi Var ''crazy_eagle''(eski ben) VIP Member volture - avatarı volture volture şu an çevrimdışı Kayıt Tarihi: 17-03-2007 Mesaj: 971 Günlük Mesajları: 48 İtibar: 105 Puan: 7380 Fenerbahçe Taraftarı Taraftarı volture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemlivolture - farkına varılacak kadar görkemli volture - MSN yoluyla bir mesaj gönder Cvp: Türkçe Rap Şarkı Sözleri İstanbul Attack - Bazen Nakkarat: Bazen düşünürsün,bulamazsın cevapları Bazen yorulursun,dinlenemsin kış akşamı KASIRGA Kes sesini,kesSes verdim dünyayaHerşeyin başında heves Ders verdim dünyaya,anlamını yitiren muhabeti, çocukken söylenen şiirleriAklıma geleni söyledim, ters geldim dünyayaÖzledim,dostluk yollarını gözledim Akılda kalan soruları közledimRap için savaşanlara sözlerim Ben burdayım:doğruluk kaleleri,açın fenerleri,görün elleri Kenetlenen binlerce gerçek servetiKasırga marşı bu, doğru söylemeyen dönmeliİstanbul Attack'ta Bakırköy peace aha! Yollarıma taş koyanlar yatakta haha!!! TİMUR Ellerimdeki nasırlar biran dökülüp gitti, gözlerimi açtığımda herşey yinemi bitti Diye düşünürken kaderim tohumları ekti, ama ben yine tek başıma serseri Gibi dolaşırken sokakta,bak bana Bulutlar uzerime çöker,kaçsana Elimdeki mikrafon alevlenir parlar ha! Huzurumu bulamadım ben ah ana Nekadar çile çekicam ben ah daha Ellerini kaldırıp hadi çaksana İstanbulum Attack'ta aha!Dört kafadar olarak çıkıyoruz şimdi biz yola FUCHS Yıllarca bekledim,elimde sayfalar Günleri ekledim,benimle saydılarRuhum ayrılmaz bir bütündür bendeBirtek rabbim bilir sonumuz nerdeBir güç var bende,dilimi sektirmezHayatım senle,satırım eksilmez Uyurken bile rap yazan bir hakimimAşık olmuşum seninle şairim Gök yüzünden bakan şahinim Attack'taRüzgarla akan hayalleri saklaİstanbul Attack bu yolda raple kalkÖzgürlüğüm satırlarda tek yumruk nakavt RAMİZ Ben de çocuktum göklerde uçtum yoruldum Durdurdum bana karşı akan tüm nehirleriOkudum, kimi kitapta bulamadımMecaz hitapta karaladım,bunu lugatıma ben yamadım,azinemi beynime kazdımDurdum yavaş dediler,koştum yavaş! dediler Yürüdüm yanaş dediler,birey ol yaşa dedilerİstemedim geri çevirdim,yanlızdım ama ben yenilmedimBir ses dalgasıyla atmosfere karıştı hayallerim Sus!dedi,susmadımUs dedi,depoladımKorkadım desem, yalan olur adımElimi versem çekilecek kanımŞimdi kendimce huzurluyum,Sor bana mutlu muyummutluyum,, hem de çok |
09-08-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..Evdeki Ses - Cartel Evdeki ses evdeki ses bam bam Mikrofonda ferman ter akıyor sırtımdan Kolay değil böyle rap'te yerinde durmak Zıplamak hoplamak çılgın gibi bağırmak İçimden geliyor vahşice kudurmak İyi dinle gerçekler şimdi başlayacak Uzun lafın kısası discotecte başladı Melez bir manita yanıma yanaştı Timberland ayakkabı ceketide curtdown Bırak bu ayakları hepsi bayat Biraz lak lak, şamata ve gürültü Anlayın artık cem işi ***ürdü Sana mı gidelim? yoksa bana Komşular görmesin söyler hemen anama Bir gecelik aşkta yirmi beş pozisyon Fan fini fin fon ***y don Bir, iki, üç, dört raund sonra Manita oldu manfiş ben ise bomba Bunca heyecana vallahi pes Tez katıl sende bize evdeki ses Evdeki ses evdeki ses bam Evdeki ses evdeki ses bam bam Evdeki ses evdeki ses bam Evdeki ses evdeki ses bam bam Evdeki ses, kes stres yaratma Hepimiz eğlenmeye geldik buraya Bir iki ses kontrol mikrofon elimde Yaklaş çekinme hele bir beni dinle O'nun adı alper ama o'na ağa derler Söylediğim sözler tır gibi ezer Geçer, aynı boks maçına benzer İlk raund da knock out ve galip alper Karakan bomba gibi niye diye sorma Biliyorsun işte direnme boşuna Hoşuna gidiyor işte boşuna inkâr etme Al sana manga'dan bir hediye İleriye bak geçmişe kafa takma Bağır çağır tepin zıpla atla İyice bir terle iç bir soğuk ayran Bizim gibi delilere her gün bayram Evdeki ses evdeki ses bam Evdeki ses evdeki ses bam bam Evdeki ses evdeki ses bam Evdeki ses evdeki ses bam bam |
09-08-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..Cehenneme Hoşgeldin - Cartel 25 sene önce Yozgat´ta dogdum Dogdum ama sonra pismanda oldum Anne baba gitti gitti Almanya´ya hayat kurmaya para kazanmaya Para bol orda ama mutluluk yok Annem aglar ben aglarim daha çok 3 sene sonra bende gittim oraya Almanlarin eziyetlerine katlanmaya Sakin abarttigimi zannetme Büyüklerin anlatsin sende dinle Olup bitnleri eger bizde unutursak Bizden sonra gelenleri kim koruyacak? Kim anlatacak inanilmaz olaylari? Bir hayvam gibi muayene olunmayi? Bir çocuk gibi azarlanmayi? Korkuyla yatip sabah korkuyla kalkmayi!!! O yasak, bu yasak yasak sana Çünkü onun saçi sari seninki kara Insanca beraber yasamaktan anlatma Türkiye mi zannettin? Burasi Almanya!!! Hosgeldin, hosgeldin, cehenneme sende hosgeldin 1993 burada yasamak çok güç Kurtulusumuz vatana geri dönüs Biktim artik daima ezilmekten Biktim artik daima dalga geçilmekten Alçak dazlak silah lazim degil bana Sikistiracam o kafani kapi arasina Aç kapa! aç kapa! siki vur kapiyi Bir daha denemezsin sen insan yakmasini Satmisim anasini Almanya´nin Kimin evini yakacaklar acaba yarin -Yok canim buralari yakmazlar, Almanlar bizle çok iyi anlasirlar Maydonoz herifler ilgilenmezler para kazanmak için herseyi verirler Her gün terler Türkler ve sonunda vatana bir tahta sandikta dönerler Hosgeldin, hosgeldin, cehenneme sende hosgeldin |
09-08-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..Killa Hakan: Sirtini duvara daya ortam tehlikeli baya Güvenmem karanlikta parlayan ay'a kaydi kaya Piyade gec hedef alninin ortasi sec bes yüz hizli Tek kimsin adammisin cash yüz sizdi Kim takar seni leck schwanz agnizi kapat kursun yek Hedef sasmaz bilirsin iyi nisanciyim pipilirsin pek *****ce huylarin var babandan kaptin herhal ***** Uyusturucu bagmlisi anana selamlar var dinle bak bu track Hop hop pop basamaklarinda kostur sülalen wack rahat birak rapi esek aman ölme sakin yaz geldi üstüne binek Inek mide bulandirdin defol kaybol yikil sinek ucarsin üflersek Köpek gibi kapimdasin ac sefil dolasirsin onunun bunun salatasiyla salata yapma köprü alti galata benim tükürdügüm senin masinsa sakatla yetikten sonra vicdanin rahatsa rahatla picikme piclerle icicce stop dur kopya rapcilere giris yan gise üstüne oturacagin sise bak oturdu pice karini gönder gitsin liseye tokmakcilar bol doldur dol Respot boldur bol giren kolumdu dur yere yapistin yedigin yumruk solumdu Uctu Bolle alles unter kontrolle Beat Flow rap hizli Slow türkce style ucar fly Beat im Bonnie bende clyde aiiiight aiiight aiiight Volkan Killa Fuat pir ve kuva-i muharrib svu habibi Sök ceneyi dök böbregi müzikle kacirtiriz köstebegi Kamutay bati berlin bahcemde yek huri var etme alay Kamikaze geri geldi ohai el bombalariyla cekeriz halay gosaymaz fuat tra damus tayda arar namus hürriyet sparta kus Güldügün kadar sus ictigin kadar kus sapanla kus Asiye pust ****** sen rujunu tazele okyanustan gelen rapler Kase kase dagitilacak pire ejderha sinek ucak gemisi olacak Atom bombalari afganistani yerle bir edecaak intihar komandolari Yagmurlasacak hersey kül baris uzak oglunun bacaklarini Kirdi kurdugun tuzak… Beat Flow rap hizli Slow türkce style ucar fly Beat im Bonnie bende clyde aiiiight aiiight aiiight |
09-08-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..Hani neredesin sen bana hesap vereceksin bumuydu bana olan sevgin allah belanı versin karşımda durma sen mikrobun birisin yanıma yaklaşma al ***ür yalan sevgini uzaklara dönme bir daha bana inanmam senin o sahte gözyaşlarına durma boşuna benim yanımda git başkasına belki o inanır sana inanmassa bile kadere değil kendine ağlayazıklar olsun sana gittin gideli butun dunyayı yıktın başımagözlerim ağlama aşkını gösterme ona sende biraz zalim olsana bırak gıtsın o kendi yoluna yıllarını verdin ona o ne verdi bana acılardan başkaseni tanımasaydım keşkehayatım boyunca nerden çıktın karşımaşimdi yandım bittim küloldum bunların hepsini sana borçluyumbugune kadar sadece hayal kurmuşum ben seni böyle tanımadım tanıdığımdanda beter olmuşsun ne dediysen herşeyine tamam dedim sustumbunlar yetmemiş gibi beni can elinden vurdunkimselerin lafına inanmazdımsen bana inandırdın helal olsun sana soruyorumşimdi mutlumusunmutluysan hadi durma çal oynaaşkımız bitti sonundabiliyorum ağlamazsın gülersin buna aptallık bende nasıl inandım sözlerine laflarınane yapayım dayanamıyorum o güzel bakışlarınaellerimi nasıl tuttuğun halen aklımdaartık çık ordan elveda beni bırakıpta gidemessin böylebenden ne istedin söylesenesana herşeyimi vermiştim bile hani sende seviyordum şimdi nereyesus konuşma gidemessin biyerebırakamassın beni onca soruların içine bıraktın her gün sordum kendime neden diyeyeter artık beBırakın artık peşimi sorular gelmeyin artık üstümenefret dolu sevgimin üzerinesenin yüzünü birtek şeytan görsüno güzel suratını bırakıp kalbine tükürsün cevapsız kalan sorularım seninle bir toprağa gömülsünsen sevgimi görmeyen 1 kördünbende kalpsize kalbimi veren ama bunu görmeyen bir hiçtimoyununu çözdüm bu *****yle geçmiş her günümelimi tutma *****lere yoktur benim sözüm ah kalbim ah gözüm nasılda aldanıp düştün 1 zalimin elinesevdin ama ne diye yolun sonundaki hediye uçuruma gitmeden önce gitti size teker teker denize kalbim düştü kırıldı boğuldugözlerimse dolduSeninki ise aşk değildi oyundugerçekler saklandıörtüldü perdeler açıldı yalanlar sunuldudeğer verir vermezseven sever sevmezdeğer verip seversin zalimmidir bilinmez dj akman |
09-08-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..hep hıphop Nefret Ayri dünyalarda yasiyoruz herkezin derdi farkli Kimisi için yasam acimasizdir ama kimisi içinse tatli gelir Ölmek istemez baskasini düsünmez Görmezlikten geldikleri insanlarin sirtindan geçinen Soyup sogana çeviren ondan sonra Saklabanliklarla güldüren zihniyet anlasilmamistir Masumane tavir takinan seytanlar Garibanin eglencesi sosyetenin rezaleti San söhret için namusunu koyanin örnegi ; Hamama giderken bile pesinde medya ordusuyla birlikte gezendir Gezen sansasyonel olmak kolay parayla satin alinan bir olay Çok ucuza dost çok ucuza düsman kisiligi Satilmaya hazir birçok insan Eger sende söhrep olmak istiyorsan Bizde böyle sey yok Bizde delikanli çok Pop´a karnimiz tok Devam et PopPop Yok Hephiphop gibi yok Sizin gibiler çok Ihtiyacimiz yok HepHiphop bir bomba Bana baksana laklaki birak Kafama taktigim gibi tak ve birak Yaptigin laklak alayiniz çatlak Gerçek hep Hiphop hep hiphop Hep hiphop mikrofonda patlayan bir bomba with the flow Kulaklarda reality show dangalak Bütün dertler bitti sadece sokak köpekleri kaldi Kista kiyamette aç ve açik yatanlar önemsiz belki gözünüzde Hastanede parasizliktan rehin kalanlari göz ardi eden Gözleri oymali bir torbaya koymali köpeklere vermeli Istanbul için gelismekte diyorlar gelisen teksey gece hayati Tarabyada usaklar Etilerde yumusaklar -´Bu haftada evlendim niçin gelmedin sen´? -´Haftaya bir daha evlen o zaman gelirim ben´ Marjinal olma çabasi içinde kendi sökügünü bile dikmeyi beceremez Çünkü aciz kendin beceremezsin terzide diktir git Çevremde dolasma hemen burdan Bizde böyle sey yok Bizde delikanli çok Pop´a karnimiz tok Devam et PopPop Yok Hephiphop gibi yok Sizin gibiler çok Ihtiyacimiz yok HepHiphop bir bomba Bana baksana laklaki birak Kafama taktigim gibi tak ve birak Yaptigin laklak alayiniz çatlak Gerçek hep Hiphop hep hiphop Jigololarina paralar yediren (Ihh!) Kocasinin etrafinda dansözler dönerken Çocuklari her aksam bir diskotekte Altlarinda son model Araba trafik terörsitleri Yapmacik dünyalar bir anda yikiliverir Kokain partileri fakir olan as evleri Sadece Televizyonda sömürü Haber programlarinda güldürü her zaman bol olur bol Yokluktan çikmaza girip intiharin esigine gelen Anne-Baba bir Ekmek bulamazken çocuguna Kimisinin derdi daha büyük ´Alanya mi , Bodrum mu ´ olsun bu sene Ne kadar da birlik beraberlik var bu ülkede depremzede vatandaslar ´Yagmalandi´ kallesçe Ama bunlari görmeden kiçini kivirtan Karsinizda gerçekleri anlatan ´Hiphop´ Bizde böyle sey yok Bizde delikanli çok Pop´a karnimiz tok Devam et PopPop Yok Hephiphop gibi yok Sizin gibiler çok Ihtiyacimiz yok HepHiphop bir bomba Bana baksana laklaki birak Kafama taktigim gibi tak ve birak Yaptigin laklak alayiniz çatlak Gerçek hep Hiphop gibi yok hep hiphop Nefret hep hıphop şarkı sözü şarkısının sözleri hep hıphop hep hıphop Nefret |
09-08-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..Geri sayım bomba plak, Bak bu albüm bomba plak [Killa Hakan] Kaç kere söyledim inanmadılar tekrar uyandım beni sevsen ben ateşe düştüğümde beni duyardın Gözlerim radar gibi asker kampı hanım, pusuya kolay düşmem veteran dolu mekanım Aydınlık ters tepki gösterdi karanlıklarla birlendik temiz kalmaya çalışırken hepten kirlendik Aradım buldum hattı gününü gün ettin kanım çoğunun içi yok içinde pireler ben sabah içinde kalktım Hep karşılık geldi dışlandı rtük çıktı rape oysa biz tek tektik taş toprak tepetepe Hep dimdirek yürüdük hiçbir stop yok marş yiğidi bulam hakkını yemez o Canını sıkma üzülme yar nazlı yar yar hepsi geçer birgün ortalık şimdi biraz dar Elinden geleni ardına koyma haydi hepiniz geliniz tam suratına ben doğarken mafyam kırılır beliniz Gözleriniz yalancı doymaz korkak bedeniniz biz ileri hücüm ederden hepiniz beklediniz Tayfalar şimdi köşe başı rap emir bekler durma hadi bas gaza dönsün tekerlekler [Ceza] Ne kadar da güçlü bak, olamaz ki bunu elde tutup saklasak geri sayım bomba plak, En derinden gelmişiz yerin en dibinden betonları delmişiz ,bak bu albüm bomba plak Bir çok yanlış seçim bir çok şeyi denedim ah Elimdeki rapin fenerin ama kederin var, gerisi benim ötesi kimindir ekipman Tam sen serin gel ben sen serinsen kapını kilitle lan Benimki nasır tutar ve kıçından akar ter gençlere terbiye verecek olan ben değilim aileler, Yalan yanlış televizyon yalan yazmış gazteler özentiymiş herkez özentiyle doldu caddeler Sokaklar hep benım zaten sokaklar hep bizimdi kanım kaynar attım içime atmassam akar kanım Gansta değil bak sokak çoçuğu ben harbiden denyoyum elin sapmış kıçın kalkmış direnç yapmış tiplere Ailem bana terbiye verdi ben kendim yere bıraktım uslu geçinen kalleş gibi hırsızlık yapmadım Kuşku dolu dakikalar var ben bir çok kez yaşadım ben uykusunda yazan adam henüz daha uyanmadım Ne kadar da güçlü bak, olamaz ki bunu elde tutup saklasak geri sayım bomba plak, En derinden gelmişiz yerin en dibinden betonları delmişiz ,bak bu albüm bomba plak Şansın yukarı çıkar birden aşağıya iner amına koydumun problemleri üstüste biner Tiner kokuyor üstüm sanki sarhoş olup düştün aramadın ıssız gecelerde benı ben sana küstüm Üşüdüm ama sikinde değil killa harbi taştan fazla gelme üstüme olursun göz kaştan orda burda sürttün Her yerde sürtük kaldın aldın eş dost ana baba malı çaldın Ben hep önde yürüdüm benim hep gözlerim karadır aratır killa hiç yoktan moral yaratır Benim hep yolum bellidir anlım açık dimdik anlamayana anlat inansın at bi cimcik Ne kadar da güçlü bak , olamaz ki bunu elde tutup saklasak Geri sayım bomba plak, en derinden gelmişiz yerin en dibinden betonları delmişiz bak bu albüm bomba plak Yanımda dur ve sade seyret beni bi çoğu geldi benden aldı feyzi Herkes bir anda esti rapci oluverdi bak , belli ki bugun etik hepsinde kıskançlık tam Dilimde sert ryhmee sırtımda yük çok fenası dahası gelirse fazla güç yok, Rengarenk pakete kanadabilirim evet ama elinde patlayacak nefretten 2 şok Ve evin delisi ben ve benim hep delirten ve bu rapi yedirten bir sembolun yok cezaya ellibin bağda yetmez Durmaksızın her çekte deli olduğumu açık açık hep bendim belirten anası baba bi beat bana ver edeyim hit Bu rapin anası kim tabiki babası biz kendini sert sanan kal öyle sert san…sana katı diyenin ağzıysa dolu liki Destur attım adım hemen üstüm arandı salyalanmış köpeklere bavullar koklatıldı kafam kara saçım beyaz bir buçuk saat sorguda Yormamalıyız kapıdan kovar biraz geç kalırsan eğer biz agresifsek sende öle kabul et Tipim kazulet adam beğenmessin sende yok basiret albüm arifesinde doldu mürekkep ve bense aklım stüdyoda bu kez bi başka seyret Ne kadar da güçlü bak , olamaz ki bunu elde tutup saklasak Geri sayım bomba plak, en derinden gelmişiz yerin en dibinden betonları delmişi Geri sayım bomba plak, en derinden gelmişiz yerin en dibinden betonları delmişiz bak bu albüm bomba plak |
09-08-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..Mikroyu ver Kasnağı ger İşle Rapi Korsanı Yere ser Ateşin Etrafında çember Dans etmeyen Herkes Tembel Fuat: Batı berlin geri geldi yaauww Kaldır Elleri Yauuww Kalksın kalçayı Salla yauww Aksın Rap yıldız parla yaauuww yavaş depar at sessiz bağır Ali Atıfın beyni sağır Fuatı çağır Aştım senin gibi cikletten çıkmadım Oturmak mesleğim gaz çıkar adım adım Kenefte olması gereken gazetede Eleştirenleri bir cümleyle hapseden Kemeri bağla donun düşmeden Leş Kargasını gözünü liğmelemeden Gel kulak ver burnun kopsun Raggada yazarım kafan boşluk Ayvalık tostu gibi oldun Gir kovuğuma yordun Kül olan kordun Nakarat[4x]: Mikroyu ver Kasnağı Ger İşle Rapi Korsanı Yere ser Ateşin Etrafında çember Dans etmeyen Herkes Tembel Azra: Efyu Ergin Azra best Batı Berlin Rapzede muhabbetimize hoş geldin Biz hip yaparız Biz hop yaşarız Rap yapıncada pop yakarız Şok yaratırız çok çok üstün donatırız Aç olsak bile tok tok yatarız Bol giysiler içinde XX Large adamız işte bu parti best bizler zamansızız Durmadan mola vermeden yürüyoruz yaşıyoruz düşe kalkada olsa şükür ediyoruz Mertebe başına amacımız meslek mc olduk Piyasa dolu rekabet olmaz Fuat gösterir yolu besle Ergin senin derdin bu berlin kim engel olur bize ancak metnin gergin Bazen yağmur yağar Bazen dolu yağar Kış olsa bile delilere hergün bahar Nakarat[4x]: Mikroyu ver Kasnağı Ger İşle Rapi Korsanı Yere ser Ateşin Etrafında çember Dans etmeyen Herkes Tembel Fuat: Yangın çıktı üfle Parçalar inen paraşütle Boynu kütlet külle indi müzik setine Başa sardır temmuzda bahçene kar yağdı Rapim dağdır Fuat yağdır Azra yarır Berlin sardır Popçu değil o koli bandı Koptu eğil çeken yandı Adıyamandı Alişan pali Koklar bali perişan papi Top çiyan kapi Türkücü gelse kurtaramaz seni Ürkütüp kaçıramadın barikat zeka geri Nakarat[4x]: Mikroyu ver Kasnağı Ger İşle Rapi Korsanı Yere ser Ateşin Etrafında çember Dans etmeyen Herkes Tembel |
09-08-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..Yeter Artık - Nefret Parsel parsel piyasa bizde simdi Underground'dan vizyonu üzerine çekerek Parsömene yazili kelimeler degil Kalite kontrol altinda su an ceza önünde egil Mesele iste burada politikaya paralel olarak Durmaksizin hip hop kampanyasi sende gel sende gel Sanada banada yarari olmayan seyleri birak sende gel Kimse sana olamaz engel Mesajim ve çagrim sadece dost olanlaradir Arkamizdan konusan bu kadar kalles varken Kimin yüzüne gülerek kapilari açayim haa Yüzümüze gülerek arkamizdan konusan Planimiz acimasiz bir strateji Birkere daha üzerine basa basa Söylüyorum sana nefret bir numara Evet evet iste benden Sözlerim ile seni ezip geçen Adim doktor, uzmanimdir bu konuda Nasihat verdik oldu tantana Ne biçim is bu garip bir piyasa Herkes yasiyor kendi sorunlariyla İste bende soruyorum bir soru Nedir gerçek yada hangisi dogru? Insanlar nefret'i çekemediler neden? Al sana üstüne 2 soru birden Köseye sikistirdim simdi ben seni Sorularimin cevabi gelsin artiK emi Durma simdi zavalli gibi sende Bunalima itme adami delirtme Bu sözlerim benim anlayana gitsin Anlamayani bizim ortam yesin bitirsin Yeter yaptiklariniz yeter Yeter çektiklerimiz yeter Evet yeter bukadar artik Bugünlere kadar hepsine katlandik Ama bundan sonrasina yeter Mesajlarim sizleri ezip geçer Bimini bimini mikrofonumu yanima aldim geldim Baksana bana benim adim ceza Yara açar nefret sözü Senin o gözünü yanina gelene kadar oyarim Ve de mesaj ötesi bir güçle geldim iste yine geriye Vurmadan önce senin o koca kafana yumrugu Vurmadan önce senin o koca kafana ben Bunu anla bunu dinle Bunu dinlemezsen gidip inim inim inle İnim inim inlemezsen gel beni dinle Ceza ve doktordan akan sözler Kulaklari açar ve simsek gibi deler O yaptigin kötülükler hepsinden beter Yeter dedik be bu kadarida yeter Millet daha simdiden birbirini yiyor Kimsede hala piyasamiz yok demiyor Bu nasil dayanisma ne biçim is? Soruyorum nasil düzelecek bu gidis Dostluklar hep temeli gevsek yüksek bir bina gibi Hayat suda giden dalgalarla bogusan bir gemi Insanlarin akli hep kötü seyleremi çalismakta Artik yeter diyorum bu mantalitelere Gerek yok daha piyasa olusmadan çetelere Karanlik satonun içindeki yasa bunu söyler Türkçe rap'in krali inadina nefret Uyan uyan kendine gel arkadas Adiler sabah aksam yapar tras Bu laflar bize burada viz gelir Nefret'i yikamayan herkes çekilir Biz hep dost ve dost bekledik Bu camia için savasimizi verdik Ama bu adilikler bitmese burada Kimse kalmayacak bu kültürün ugruna Yeter yaptiklariniz yeter Yeter çektiklerimiz yeter |
09-08-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..AYBEN - Disi Kopek Hep Kuyruk Sallamaz Yolda yuruyemez kadin her adimda bir hece laf atar Yalniz olmak suc mu sanki Bak yeter der gecer tepkisiz kalmak ayri dert Cevap verirsen it guler namus elden gitmesin Kaldirimda vesait beklemek olum gelir Vesait gelmeden zaten itler onune dizilir Yayayken ayri dert Araba kullanirken taciz edilir iftiraysa hazir Hatun araba kullanirmi hakki yok Kadin gece sokakta eglenirse taciz hakki var Serbest serbest dolasamaz kadin Dogru ya sokak senin malin sokak senin mekanin Disi kopek hep kuyruk sallamaz bazen itler istegi baglamaz Taciz hakki elinde sanar laf atar seninde alien var en basit ornek annen Disi kopek hep kuyruk sallamaz bazen itler istegi baglamaz Taciz hakki elinde sanar laf atar seninde ailen var en basit ornek var annen Şina Nari Şina nari nari nay nara niii nay şinaninay nari nari nay şina nari nari nay nara niii nay Şina nari nari nay nara niii nay şinaninay nari nari nay şina nari nari nay nara niii nay Zaman güler hep aşkı özleyerek gününü gün edersin şansı bekleyerek boşa koş doluya koysan almaz hayat dolu geçsin diye uğraş ama olmaz alıştık her derde yarıştık her dem Kapılar ardına atıldı tüm dertler ansızın gelip geçer günün gününü tutmaz aklına gelmez ölüm hep boşuna yazdık hep boşuna konuşuruz boşuna yaptık hep boşuna düşünürüz kötüsü meyve toplar alır yer kötüsü güler biz boşuna sürünürüz çölün ortasından gülleri alııııır kurumuş toprakta canım durmasın boşa kendimizi boşa yorduk hep doluya koyduk almaz oldu boşuna yaşar oldu çölün ortasına ektik çiçeği yolduk nafile mecbur yola koyulduk o gönül hep yandı o gönül hep kandı o gönül hep yalnız hep gülen sandık o güzelin şansı yok hep yokuş aşağı sıkma canını boşver sende oyna Şina nari nari nay nara niii nay şinaninay nari nari nay şina nari nari nay nara niii nay Şina nari nari nay nara niii nay şinaninay nari nari nay şina nari nari nay nara niii nay Kuyruğuna buyurur umduğunu bulur umudunu at kuyuya sonra gene bulur oda kötü kötü kudurur ettiğini bulana kadar bekle sen belki oda olur iyiye bi lokma ver bak o lokma meyve dolu paylaşır onla bunla kötüye bi tarla ver bak o tarladan payına bi lokma düşer belki zorla hayat bu böyle kötüler alemi yaşar kanatsız her melek şansı ayda arar keşke tüm iyiler ayyuka çıksa ay ben olsam ya da ben aya ulaşsam Şina nari nari nay nara niii nay şinaninay nari nari nay şina nari nari nay nara niii nay Şina nari nari nay nara niii nay şinaninay nari nari nay şina nari nari nay nara niii nay Underground Ayben Underground, Roka Beat I Yolla Feat Ime Diss Yapan Herkesi Pisledim Aylin Hepsi Değil Tek Ayben 1 Numara Sen Işini Yap Sonra Gel Beni Solla Müzik Hiti Vaay,denebilecek Her An Olabilecek Her Ariza Kapima Dayanmadi Yanimiza Gelen Herkese Selam Ola önümü Kesemezsin Yoluma çikma Ben Zorum,yorumlarin Forumda Yer Bulur Karakterin Yetersiz Tek Kaçiş Yolun Yalan Isim Bulun Parayla Satilik Her Kolpa Adini Gizler Her Kimse Adimi çiğner,korkak!! Beni Bi Izle Televoleyle Büyüdü Belli Disslerim Ona Dokundu Bana Adinla Sööle Fikrini, Kulpu Kirdim Rapse Herşeyim Bi Respect Aldim Artik Ustalar Anlar Farkimi Kiskanç Gelde Doyur Karnini Daha Dolmadi Cep Başa Uymadi Kep Beat Olmadi Hep Adimlar Hep Steps, Kararsiz Olmadim Ve Rapti Tercihim Hep Arkalarda Yer Seçtim Kendime Yolum Açildi Bende Yürüdüm,anlamazki Var Farki Bu Oyun Deil Gelin Görümce Yürüoruz Bu Son Deil Beraberiz Ve Tek Deil Geç Deil,adim Adim Ilerledim Kendim Liriklerim Kehanetim Tek Ay Benim Kemer Country ' E Gitmedim Hiç Ogedaymiki Dengim Hadi Ordan Piç çok Ufaksin Ancak Hiç Terbiyen Kalmamiş Yalanci Olma Sakin Vinç Ol öyle Yüksel Ah Iç Ceza-fancom U Bende Gezdim,forum Komikti Dostlara Respect Gerekli Koşulsuz Her Sevense Mutlu Etti Disslereyse Güldü Geçti Ayben Adimi Söylemekten Aciz Olmamakta Meziyetimdirmeziyetimdir İllegal DJ FUNKY C FATAL FLEX CEZA FUAT ERGİN Zemin beton trip atarakenetonla susarverin jeton bir bakışla iskeleton bakarTek atışla poligon yanarGel kaşar varlığın kasarpatlar kasa her kafaya patlabeşe yapar dördüne naçarTar kantarla mantar tartar bu barbarDolaşır akünün asidiyle gargara yaparkoptu yarbayharharher dakika zararsararda solmadan lale oldu dolmakase görüp azmamsaliselik businessAğaçlardan kopmam geliR geçer christmısBerlinde camiden ezan okutmazlar kısmetYerdeki yaralıya dokunmazlar not yetFuat RAPi bırakmış[asla aslaaa]Gelip yaslar küvetler dolar yaşlaateşi ateşe verir yeksin gazlabiçilecek MC ler buğday ve arpa ::NakAraT:: CEZA Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal FUAT Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal CEZA Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal FUAT Denizde çoktunuz kum oldunuz FUATsa illegal CEZA Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal FUAT Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal CEZA Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal FUAT Denizde çoktunuz kum oldunuz CEZAysa illegal CEZA Feyz al rapimden kork ve bana purple heyz alPanik yapıp kaçGerisinin dayanağı fal onun ki bol para ve derisi yüzülesi B-BOY yüzüne bakasım yok kinim yokekibin rapi pek iyi zaten etiketinin yarı fiyatı senin rapinSemazen gibi döner ama yalana hakka ben dönerim hakkatenKapat camı kapatİllegal bu rüzgar yok mecalDilime inme lal diye dua ederim benGeceler benimHecelediğim rap hepinizin ekinBekleyin hasat zamanı geri geleceğim evimeVakit yakıp elime nakit yada kına yakınZafere koşan FUAT a ve bana dayanamaz kulak ötesi yok haricimiz kurak ::NAkARat:: CEZA Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal FUAT Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal CEZA Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal FUAT Denizde çoktunuz kum oldunuz FUATsa illegal CEZA Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal FUAT Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal CEZA Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal FUAT Denizde çoktunuz kum oldunuz CEZAysa illegal AYBEN Ben bu notada kendim oldumHer bi rotada kaybım olduOltalarda yemde yoktuBosphorusda tek bir orduNoktalarda nakarat olduYaptığım bu serenat aşka dair tek bi yoldu samtüraj AYBEN olduBence RAP yek meal var istisnaya yok mecalBir elde mikrofon ve gözlerinde kalmamış sualBir anda oldunuz bi şah ve matla geldi tarumarDenizde ottunuz RAP okyanus AYBENse illegal ::NakArat:: CEZA Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal FUAT Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal CEZA Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal FUAT Denizde çoktunuz kum oldunuz FUATsa illegal CEZA Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal FUAT Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal CEZA Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal FUAT Denizde çoktunuz kum oldunuz CEZAysa illegal |
09-08-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..AYBEN-Günlerin Ağlak(feat Roka) GÜNLERİN AĞLAK Nakarat Günlerin ağlakyalanlarının hepsi bir gün ah la döner gerikim yanında kalırhangisi kurtarır senin rapini Ceza gibiBense yukardan izledim her şeyikim yeni geldi ki hangi rap eskidiaşk böcekleri mi kurtarır rapibağla eşini salma bir it gibi Günlerin ağlak yalan aşkın fitnebaz koş ki yetiş yanımakurtaramaz seni rapin eribir başına yapamadığın rapler geriBense yukardan izledim her şeyikim yeni geldi ki hangi rap eskidiaşk böcekleri mi kurtarır rapi bağla eşini salma köpek gibi AYBEN: Türkçe rapin mizahı gelişmişkomedyenin eli değdi biçimsiz technocular rap yaptı gereksizforumlarınızın hepsi seviyesizbak bebek bu sana ders olur ve banakükremek yerine kendi ipini çekzira canın acıyacak ama ağlama ablan sana rapi öğretirÇaresizlik desen enikitapta diss yok muKendi yazdığın basit kaçmış ama kopya çekmeden bok Değilsin onu anladıkDikkat et şimdiki manitana da o cücükler sulanmasıntutarlı olsan belki seni kale alan olabilir ama sen bir yalancısınkonserlerime casus yolla beni telefondan dinlealbümlerin diss kokar ama sen diss yapmadım de DİSSTORTİON ep yi duyunca tadını anladımHAklısın çok üzüldüm farkı görünceyeni kuvvet mira kerhanesinden çıkan en baba rap kıçımın kenarı Nakarat ROKA: 2eksik söyledin kuzum 162 senden uzunuuummmbana ahlak dersi verme sakınhanımdan öte sana Ayşe yi sorarımkız kıçı kırık bu ne çirkeflik8 senede mi geldi elektrik?_?Aman bu ne aşk bu ne celalgözlerim yaşardı gülmektengelmiyor rapleriniz yürektenSamimiyet yok beter arabesktenfesatlık senin içinde meskensen banladın ben pm atarken3 yıl öncemiydi bilmemarabada Sahto Ceza sen ben kim hakkında konuşmuştuk acaba mic mic mic mic salako sen fuchsu beğenmezdinarkasından o rap yapmasın derdinşimdi ne derdinseni ne gerdi!? 7 senen beklide çok eziktigoralı yiyince mi gaza geldinFunky yi satarken utanmadın mı&Fuat ın karşısında dizlerin titrerdiCezayı görsen altına yaparsınyıllar yılı radyoda pop çaldıntechno partylerinde djekmek yedin nankör olmadiss yaptın yüzsüzlük diz boyuseninle çalışan her kula yazıknedense sonra atar sana kazıksen ağla Mİc sen ağlaMahsun misali yürekleri dağlaceza dan arta kalanı toplazira kargalık yakışmaktatek artın lolipop olsunlakin bir ucu sana batmaktastüdyoda mc sin cut pastesahnede playback oh yesonline ol ver cevabıdiss yaparken de sözlerin aynı Nakarat AYBEN: DJ lerle hiç uyuşamadım kitenkit etme şükret Sahto gider Koleran sana kalır sayemde piyasaya sıçarbelki alan oluralbümünü yolla sen Müslüman olunca tavaf ederimbu arada lolipopumu bitirdimçubuğunu sakladım bir ara sana gönderirim Techno party sini neden unutalımkötü bir anın mı vardjler yüz vermedi mi sanayan çadırda biz rap yapıyorduk oysa7 yılı sil kafandan ilk dissimi 2004 te yedin abartmasenin ağzında rap te yoktu o zamandissimle adın anıldı hiç yoktan Nakarat AYBEN: Allahıma şükür elini SIKMADAN tanıdım nursuz ruhunuyüzünün feri sönmüşgözünün altı çökmüş yaşını sordum 23 müşRabbe küfür diye yalanlarla sen göz boyarsın ama evliyayım diyebilecek kadar da beynamazsınhiç oruç tutmadın hatırlar mısın evine 1 kere geldim Sago bir bardak çeşme suyuydu ikramıno mu üstümdeki hakkınboş ver gider iskiye su paranı yatırırımsaf halimle sterilim ve sen hastalıklı bir boş beyinsinamateme koş belki geri alabilirsinbeynini geri tak bekle dirilsinbabamın her adımımdan haberi varölenimi sağ iken hoş tutardım ki Fatihamı eksik etmem ve sen kendi halini düşünebilirsininsan gibi davran laik evlat olda işinle adın bilirsindikkat et anneni seni doğurduğuna pişman etmeyesin Nakarat Günlerin ağlakyalanlarının hepsi bir gün ah la döner gerikim yanında kalırhangisi kurtarır senin rapini Ceza gibiBense yukardan izledim her şeyikim yeni geldi ki hangi rap eskidiaşk böcekleri mi kurtarır rapibağla eşini salma bir it gibi Günlerin ağlak yalan aşkın fitnebaz koş ki yetiş yanımakurtaramaz seni rapin eribir başına yapamadığın rapler geriBense yukardan izledim her şeyikim yeni geldi ki hangi rap eskidiaşk böcekleri mi kurtarır rapi bağla eşini salma köpek gibi |
09-08-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..AYBEN - Yetenekoloji (Feat Emre) Emre:Hepinize iyi akşamlarBen uzman yetenek olan emre bu akşamda dandı steşın progragramımızda Ayben Özçatanİktisadını bu konuda yapmış ve engin bilgilerini bu akşam bizimle paylaşacakHoşgeldiniz sayın Özçatan Ayben:Hoşbulduk efendim Emre:Nasılsınız? Ayben:Teşekkür ederim siz? Emre:Ee,gördüğünüz gibiBiliyorsunuz bu akşam yetenekten bahsedicezİsterseniz ilk parçayı çalmadan önce kısa bi giriş yapalımÖncelikle neler sölemek istersiniz insanlara? Ayben:Aaa rica ederim önce siz Emre:Önce siz Ayben:Lütfen siz Emre:önce siz siz konuksunuz Ayben:Lütfen ama Emre:Sen konuş kızım Ayben:Yeter beee sıkıldımÖncelikle şunu sölemek isterim ki artık yeteneksiz i**eler müzikle uğraşmasın kardeşim!!! Emre: Yetenekoloji,biz söför rapse otomobil Ayben: Rapimiz yüksek promil,onlar krokodil Ayben: Pörsümüs brokoli gibi bayat ve sefil Emre : Müzikte siz tas devri bizse gelecek nesil & x2 Renkli kutuda görünen çogu genç toy, Daha açik söyleyeyim çogu genç epey kötü maymun oldu hepsi tek tek sey Bosver be yakismaz,hepsi bos Tey tey oynar vay gay oldu anilar,gay aldi bacilar hep ödülü! Kaldir rapini saha,onlar yavsar,onlar alçak onlarin isi kaçmak 3-5 bilemedin 10 bitch bileyelim er geç tükenecek,tek rap bilinecek Yabadabadu hop,dabilyu dabilyu dabilyu sarlatanlara ölüm nokta kom Smiley Kulede *** yazar,o kulede rich azar,o buraya gelemez ama arkada kuyu kazar Yalandan artist kukuletali matrix kiçini kapat çok pis,ben angel o ezorsist (son kelime yanlis olabilir Smiley) Emre: Yetenekoloji,biz söför rapse otomobil Ayben: Rapimiz yüksek promil,onlar krokodil Ayben: Pörsümüs brokoli gibi bayat ve sefil Emre : Müzikte siz tas devri bizse gelecek nesil & x2 Açik elektronik rap web sebekesi üzerinde kaçak elektrik Dur bu son parti,rapimizse son parti sana teknisyenden tek diss Ek is nazarli bakislar mis mi ha? Piste gel sig kalmissin,isin kisne der hep essek,sisme kanka Is mi yaptin? Çis mi amonyak sandigin? Aldanma! Kolonyayi bol keseden dök ki ferahla I-YeKa'ye burada sappur suppur koyulur dedik,çini bir vazoda anlayana Karamsar vokalin dönüsür iyimsere,beni taklit et! Al Style'imi portatif yap gelistir,sonra öyle sun ki insanlara senin sansinlar Arbel haybeye ugrasma orjinali bende Liriklerinse ne kadar enteresan olursa olsun beni enterese etmez Hata sana gösterende,ne bu sogukluk? Rap yetenek isidir bizi duy be! Emre: Yetenekoloji,biz söför rapse otomobil Ayben: Rapimiz yüksek promil,onlar krokodil Ayben: Pörsümüs brokoli gibi bayat ve sefil Emre : Müzikte siz tas devri bizse gelecek nesil & x2 Emre : Hepsi grubu senin en büyük rakibin Ayben(!) Ayben : Kanka o zaman E-gayde senin rakibin len(!) Emre : Aa E-gerizekaliya laf yok kank Ayben : Neden ki lan? Emre : Ee ne de olsa onun elinde Don Perinion üstte Sean John Ayben : Pst Emre dinledin mi? Emre : Neyi kanka? Ayben : Shaggy ft Ragga Oktay ve Gaymail YK Emre : Duydum ya, MrLoba olmus Bomba Bomba! Türkçesi kit kiz Sultana geldi,yaninda da Jön-ürk bize huzur verdi Ayben : Oynatalim kank kolay nasilsa,Kadiköy de bulunur en büyük lirik bank Emre : Rap adi altinda anilan her wackin starti onlardan,finishiyse bizden bunu bilin Ayben : Rap evi tam gaz,bu en büyük haz Sözlerim farz önüne gelene gaz verir! Emre: Yetenekoloji,biz söför rapse otomobil Ayben: Rapimiz yüksek promil,onlar krokodil Ayben: Pörsümüs brokoli gibi bayat ve sefil Emre : Müzikte siz tas devri bizse gelecek nesil |
09-08-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..AYBEN - Aybende (Ft Fuat ) Ayben : Üsküdar Fuat : Batı Berlin Ayben :Kızlar FuaT : Rape gelin Ayben : Aybende micro emin Fuat : Fuat beton zemin Ayben Dokunamadı bu rape gay okunamadı bu bana göre hey seni gidi dj dilini kesip tizine sokmak farz oldu bu rapi duymadan sakın ölme stay konseyden çıkacak kararı bekle bitch sen bir hiçsin beat hakkımı kaybettim o vakit sms ine tek cevabım sus rap senin olamdı pes dengini bulamadın hayret kendine getiremedimi wack hergün ağlama ablası rap yapmayı dene hadi saldırın bana diss yapıcam gene benim adım Ayben rap tek kelime geriye ne kaldı ki habt angst wor mir be scared of me çok geçmedi gene kapana kapıldık ama beni incir ağacında görmek yok kotuyla kavga edip bana sesini duyurmak isteyen herkesin, hali zor, maalesef icra edilebilir her görüş aynı tastiklenen her pislik midemi bulandırır Ayben : Üsküdar Fuat : Batı Berlin Ayben :Kızlar FuaT : Rape gelin Ayben : Aybende micro emin Fuat : Fuat beton zemin Fuat Testere geldi rapleri yere serdi defteri karalamadan kafatası çatlamadan çatlamak andan çıkar ama kandan ayak yapan amerikaya tapan surata sapan sadrazama takımlar ikram! zeytinburnu sıla mağaradan çık lan pesimist değil fettan de get lan!!para harcar soluk, kara yaslan soğuk, yere kapanır moruk ara açılır koru kızım sabır el boğulur ama sen domuzsun koçumplayback yapma sonun şaka değil hata var fuat kırdı boyun rap işimiz mic check'le oyun leşe verdi oyu diz boyu kurbanlık koyun me Ayben liriğe kritik analitiğe politik organiğe platin estetiğe jelatin akademiye keratin ekonomiye statik elektriğe pratik o rapin adı tektip tektük arada çürük olabilir saçmalamak istedim ama olmadı yaza yaza adımıda ezberlediniz ama ben sizler gibi söz çalmadım kendi defterim kendi kalemim kendi stilim kendi dilim sözlerim benim marifetim nacizane bi kız mc'yim özür dilerim boşuna yazma diye söyledim kuşlar söyledi bana ben bilirim daha anlatıyorlardı ama rap yapasım geldi ve ben dinlemedim Ayben : Üsküdar Fuat : Batı Berlin Ayben :Kızlar FuaT : Rape gelin Ayben : Aybende micro emin Fuat : Fuat beton zemin |
09-08-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..Ayben - Gelinlik Sarhoşluğu (feat Aylin Aslım) aylin aslım duydunuzmu neler olmuş tanıdınızmı meşhur olmuş çok sefilmiş zengin olmuş banane marjinalmiş artis olmuş o da bişeymi star doğmuş orjinalmiş kimden çalmış banane ayben boynuz altından bakan o gözlerin kör olsun damat alana kaynana bedava *****likde hediye olsun banane vergi şampiyonlarından vergi kaçıranlardan haberim olsun kimin eli kimin cebinde topuna lanet olsun play ve kayıt eşittir hiçbirinde ses de yok görüntü çok rutin ve krişe ne giyerse giysin hepsi bol kılıflarıyla kapalı gerçek üstü varlık spiker olmuş her denyo savaşı gülerek sunmuş aylin aslım alkolikmiş beter olmuş mübtelaymış ondan çökmüş karizmatikmiş kilo almış banane duayenmiş muayyen olmuş lezbiyenmiş gelin olmuş sevgidenmiş katil olmuş banane Ayben şöhret olana herbi yol helal misali her bi masal kulağı tıkadı yurdum insanı ve nette yapılan her geyikde karalamayla dolmuş kal gelmiş hepsine buyrun türkçe dersine dedikte taktik olmaz oğlum karizmatik bi patron olmadan da yürüyoruz kraliyet top 10 larında hergün aynı şey ben görüyorum sen yolun başındasın bense dönüyorum ek bi sözlüğe gerek yok ben kendimi biliyorum banane banane banane ayben magazin her zaman bumuydu yoksa sonradanmı döndü tvdeki zihniyet sapıkmı bizmi öle gördük aylin aradı bende geldim ayben derki sen sefildin senin için hazin bi sondu aylin ayben ortak oldu banane banane banane |
09-08-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rap - Hip Hop Şarkı Sözleri..AYBEN-Rap Benim Rap benim hayat felsefem Rap benim için doğrular ve ufkumu aydınlatan parıltı Ben onu ustasından öğrendim Rap benim hayatımın son gerçeği, Rap benim geleceğimin ilk perdesi Rap benim kalbimin aynası,rap hayallerimin yek paydası Yolu yok bükülemedi bu dil,karalanamadı rapim Her daim dillere pelesenk oldum ama yıkılamadım,hiç susturulamadım bu gerçek Her sahnede varım,her yerde var adım Doğru bildiğimi yapıyorum ve yine sana kulak asmadım Sus ben böyle mutluyum gel de sustur adamım Bebektim rapi tanıdığımda,her yaşımda çınladı kulağımda Adını bilmeden sevdiğim oldu, Bu güne dek yürüdük bu yolda Öyle kolay değil ben emeğimi verdim Rap adına yaptığım her üretim benim alın terim İlham kaynağım deneyimlerim Nakarat: Rapimi yar etmem,Rapime ah etme Rapimi dinlettim, Rapimin ahengi birini bulur Kim bilir ki dengi mi? Bilin ki Rap benim tek sevgilim 99 Nefret-Meclis-i ala İstanbul-yüz yüze; 99 sefer sayılı uçak benim adım Ayben 2001 Nefret-Anahtar; Doğru olan zordur zoru başarmaktır doğruluk 2002 Narkotik-Doğuştan Katil; Dünyadaki nickim Ayben Türkçe Rapin kız sesi 2004 Ceza-Rapstar- sinekler ve beatler; Ders 2 sona erdi 30 saniyen var, Araba; Kafiyeler sapır sapır dökülür bu dilden 2005 Aylin Aslım-Gulyabani; ek bir sözlüğe gerek yok ben kendimi biliyorum 2005 Fuat-Geri geldi; Ayben de micro emin denizde ottunuz rap okyanus Ayben se illegal ben vardım siz yoktunuz şimdide siz koktunuz Beatleriniz namüsait,featleriniz namünasip, Lirikleriniz gayri meşru Antipatiksiniz gayri tabi rapleriniz Nakarat: Rapimi yar etmem,Rapime ah etme Rapimi dinlettim, Rapimin ahengi birini bulur Kim bilir ki dengi mi? Bilin ki Rap benim tek sevgilim |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|