İnsan Gelmez Mi-Metin İşık(İnsan Gelmez Mi Şarkı Sözü)Metin İşık Şarkı Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnsan Gelmez Mi-Metin İşık(İnsan Gelmez Mi Şarkı Sözü)Metin İşık Şarkı Sözleriİnsan Gelmez Mi-Metin Işık(İnsan Gelmez Mi Şarkı Sözü)Metin Işık Şarkı Sözleri İnsan Gelmez Mi-Metin Işık(İnsan Gelmez Mi Şarkı Sözü)Metin Işık Şarkı Sözleri kım demıs kı derman tabibten gelir ![]() ![]() ayakta yuruyen hasta gibiyim![]() ![]() ben o yardan sozumu aldım alalı yerdemı goktemı yasta gibiyim![]() ![]() ![]() insan gelmez mı ![]() selam sarmaz mı![]() ![]() kelam etmezmı![]() mı canan gelmez mı![]() artık yetmez mı![]() selam salmaz mı![]() haber vermez mı![]() canan gelmezmi varlıgım var iken dostum cogudu aman aman aman aman ![]() ayrılamam diyen yarım var idi ![]() ![]() yapragım dokuldu dalım kurudu![]() ![]() sen gideli son nefeste gibiyim![]() hasta gibiyiminsan gelmez mı ![]() selam sarmaz mı![]() ![]() kelam etmezmı![]() mı canan gelmez mı![]() artık yetmez mı![]() selam salmaz mı![]() haber vermez mı![]() canan gelmezmi
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|