Ümit Davala - Para Para Para - Köyden Çıktım Düştüm Yola Vara Vara Varamadım İstanbul |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Davala - Para Para Para - Köyden Çıktım Düştüm Yola Vara Vara Varamadım İstanbulKöyden çıktım düştüm yola vara vara varamadım İstanbul'a Ümit Davala - Para Para Para - Köyden çıktım düştüm yola vara vara varamadım İstanbulTaşı toprağı altın dediler geldim böyle olacağını hiç bilmezdim Aradım taradım altına üstüne baktım ne faydaki bir türlü altını bulamadım Şaştım kaldım aklım karıştı buralara geleli şaftım kaydı Medeniyet yeridir dediler geldim bizim köyden farkı yok herkes hemşerim Himmet Saffet Gayret Hayret şalvar yok kafalar aynı zihniyet Ekmek para su içsen para sağımda üçkağıtçı solumda zampara Belliki öpecek birini arıyorlar tuvalete gitsen o bile yine para Paraysa para para kaç para nefes almaksa bedava Zaten buralar kir kum pas ver elini öpeyim Lasvegas Z'siz namus Z ile deli yapan zam diye bir şey var fiyat arttıran Milletin din iman para olmuş e para bile bu işi abartılı bulmuş Bizde durum biraz farklı bir nevi promosyon hesabı Başlığı getirene altı hediye nereye gitsen dönerim deliye Yardan ayırdı gurbete saldı başlık parasına muhtaç kıldı Dönecem geriye verecem eline benden kaçacak köşe köşe köşe köşe Ha ha gelecem gelecem ha ha görecem görecem Ha ha sevecem sevecem seni hiç kimse engel olamaz Ha ha soracam soracam ha ha bulacam bulacam Ha ha alacam alacam seni Kalktım gittim Almanya'ya şansıma birde orda bakmaya Avrupai ülke iş güç çok ama birde baktım insan yok Köyde tenoloji az insan çok burda insan az teknoloji çok Havalar asit herşey basit şeytanlar cirit atıyor cirit Olsun dediler paradır para insanı kral sultan yapmaya Buradaki tek ytkili merciidir ama çok şeyde elden gidebilir Ne olacak şimdi ne yapaca şimdi elim kolum bağlı hatun bekler beni Telefon açarmektuplar yazar hasretimden çatır çatır çatlar Eminem'i özledim Eminem Eminem buradan vazgeçip Köyümemi dönsem Dua ederim hep gecelerden sabah erken erken derken Bir gün yolda giderken bir top buldum önümde Bir tekme attım sağa sola çarptım transfer oldum Werder Bremen'e Para para para buldum onu sonunda bunun için mi bunca bütün yaygara Altın üstün kağıt lan senin yazıklar olsun sana köle olana Para para para para kaç para dolar euro fırlamış hani nerde bizim lira Dönecem köyüme atacam önüne benden kaçacak köşe köşe köşe köşe Söz:Ömer Karagüzel Müzik Düzenleme:Ufuk Yıldırım Back Vokal:Ümit Karan Suat Usta Cihan Haspolatlı Volkan Arslan Berkant Göktan |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|