Sagopa Kajmer - Dessas Şarkı Sözü

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sagopa Kajmer - Dessas Şarkı Sözü

Yunus'tur Benim Adım
Sagopa Kajmer - Dessas Şarkı SözüSagopadır Mahlasım
Dinle

1Bölüm
Eğer düşman yoksa bil ki savaş olmaz şehvetle dirilen şu zeker kolay solmazKula yataklık edenler dost
sayılamazKorku ve dehşete kapılanın kalbi yavaş atmaz
gürültüyle besLenen kulakta sükut durmazKara sinekler mikrop demek arılar boka konmazEl yumruğunu
yemeyen yumruğunu balyoz sanar arlanmazZahmet çeken asla bir kişi olmaz
Ekmek elden su göldense tasaya yer kalmazYabancı görmedikçe köpek delice havlamazYaşama dahil
oldukça sistemlerin aynı kalmazDerste kopya çekerek alınan notla bi bok olmazÖnüne hedefi koymadıkça
amaca tez varılamazHurafelerle yola çıkanlar köprü sonuna ulaşamazAkacak olan kan ilelebet damarda
durmazSapına kadar erkek te olsan kadına el kalkmaz

Nakarat
Gerçek Bana bir adım daha yaklaş
Gaflet Benden bir adım daha geri atAman uzak Dur Benden
Dessas Ne bu caka bu fiyakalı hal ?
Yolcu yolunda geri gerek hadi yollan

2Bölüm
Kilidi kırmadıkça sırrın kapısı açılamazRabbım emri verse inan taş üstünde taş kalmazKomutan komut
vermedikçe esas duruş bozuLamazSago bir kere siler adın tadıma karışamaz Yazı Kağıtta yatılı söz ağızdan
uçar durmaz
Dilim tutulmadıkça mikrofonum sır tutmazilim kendini biLmektirBilmeyenden haLt oLmazYalan söylediysen
yanına kâr kalmaz
Yalanın ömrü tez biter mumlar yatsı sonuna ışıyamazZahmet etme boştan dolu çıkmazGün gelir bi tatlı sözle yılan
delikten çıkmazBeşikten mezara dek bu gemide aynı tayfa kaLmazZel Celal'in kalemi yazar levh-i mahfuz
okunamazZaman hırsızı çok çalar koluna zincir vurulamazAklın Dünya limanına demir atmışsa gemin girdaptan
kurtulmazGözümde Nice ırmak saklı akışı durmaz

Nakarat
Gerçek Bana bir adım daha yaklaş
Gaflet Benden bir adım daha geri atAman uzak Dur Benden
Dessas Ne bu caka bu fiyakalı hal ?
Yolcu yolunda geri gerek hadi yollan

Adım Yunus
Mahlasım Sago
İkincisi Kaf-Kef
Üçüncüsü Küheylan
Evliya-ı Rap
Arkası yarın
Arkası Yarın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com