![]() |
Sagopa Kajmer - Dessas Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer - Dessas Şarkı SözüYunus'tur Benim Adım Sagopa Kajmer - Dessas Şarkı SözüSagopadır Mahlasım ![]() ![]() Dinle 1 ![]() Eğer düşman yoksa bil ki savaş olmaz şehvetle dirilen şu zeker kolay solmaz ![]() ![]() sayılamaz ![]() ![]() ![]() ![]() gürültüyle besLenen kulakta sükut durmaz ![]() ![]() ![]() yemeyen yumruğunu balyoz sanar arlanmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Ekmek elden su göldense tasaya yer kalmaz ![]() ![]() ![]() ![]() oldukça sistemlerin aynı kalmaz ![]() ![]() ![]() ![]() amaca tez varılamaz ![]() ![]() ![]() ![]() durmaz ![]() ![]() ![]() Nakarat Gerçek Bana bir adım daha yaklaş Gaflet Benden bir adım daha geri at ![]() ![]() ![]() Dessas Ne bu caka bu fiyakalı hal ? Yolcu yolunda geri gerek hadi yollan ![]() ![]() 2 ![]() Kilidi kırmadıkça sırrın kapısı açılamaz ![]() ![]() ![]() ![]() vermedikçe esas duruş bozuLamaz ![]() ![]() ![]() uçar durmaz ![]() ![]() Dilim tutulmadıkça mikrofonum sır tutmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yanına kâr kalmaz ![]() ![]() Yalanın ömrü tez biter mumlar yatsı sonuna ışıyamaz ![]() ![]() ![]() delikten çıkmaz ![]() ![]() ![]() ![]() okunamaz ![]() ![]() ![]() ![]() kurtulmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat Gerçek Bana bir adım daha yaklaş Gaflet Benden bir adım daha geri at ![]() ![]() ![]() Dessas Ne bu caka bu fiyakalı hal ? Yolcu yolunda geri gerek hadi yollan ![]() ![]() ![]() Adım Yunus Mahlasım Sago İkincisi Kaf-Kef Üçüncüsü Küheylan Evliya-ı Rap Arkası yarın Arkası Yarın |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|