![]() |
Osman Öztunç Can Ciğer Şarkı Sözü- Can Ciğer Sözleri- Can Ciğer Şarkı Sözü- Can Ciğer |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osman Öztunç Can Ciğer Şarkı Sözü- Can Ciğer Sözleri- Can Ciğer Şarkı Sözü- Can CiğerBen, senin için karakollarda kalmazmıyım Osman Öztunç Can ciğer Şarkı Sözü- Can ciğer Sözleri- Can ciğer Şarkı Sözü- Can ciğer Ben, senin için geceleri sokaklarda kalmazmıyım Ben, senin için memleketi birbirine katmazmıyım Ey arkadaşım, arkadaş değil gardaşım Ey dostum ey sen canciğer ![]() ![]() ![]() Vakit gayret kemerini kuşanma vaktidir Vurmalı bir intikam fişeği gibi zulmün çatısına Ve soytarı kahkahaları boğmalı Allah-u tekbir Ve korku salmalı küfrün damarlarına Sağım, solum, önüm, arkam kıyamet olmuş Ve ben kıyamdayım ![]() ![]() Kendi cenazeme durdum, er kişi niyetine Bu kaçıncı ölüşüm ey kahpe devran Bu hangi dirilişim? Ben kaçıncı Musa�sı Sen hangi firavunusun bu gök kubbenin En ulu hazretler aşkına, Abdulkadir Geylani, Şah-ı Nakşibendi, Mevlana Halit aşkına Şeyh Ahmet Er Rufai sırrı ile sırla bizi En mukaddes zaferlere hazırla bizi Dostum canciğerim, özlemim, hasretim Çilem ortağım unutma beni Ben senin için elimde saz Yalınayak yollara düşmüşüm yollara düşmüşüm ![]() Ben, senin için meydanlarda adım öç koymazmıyım Senin uğruna cellatlara kınalı koç olmazmıyım Sırf senin için tepeden tırnağa suçlu kalmazmıyım Ey arkadaşım, arkadaş değil gardaşım Sen dostum sen, sen canciğer |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|