![]() |
Eyüphan Şarkı Sözü- Eyüphan Düşman Oluruz Şarkı Sözü- Düşman Oluruz Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eyüphan Şarkı Sözü- Eyüphan Düşman Oluruz Şarkı Sözü- Düşman Oluruz Şarkı SözüGönüLden KapiLdim, Diye VuruLsam ![]() Eyüphan Şarkı Sözü- Eyüphan Düşman Oluruz Şarkı Sözü- Düşman Oluruz Şarkı Sözü Kurdugum DüsLeri, Eger Yikarsan ![]() Bu Askin Adini, DertLi Koyarsan ![]() SeninLe Bir Ömür, Düsman OLuruz ![]() Sebepsiz Bos Yere, AyriLacaksan ![]() Tertemiz Dünyami, Karartacaksan ![]() Beni HasretimLe, ALdatacaksan ![]() SeninLe Bir Ömür, Düsman OLuruz ![]() Sebepsiz Bos Yere, AyriLacaksan ![]() Tertemiz Dünyami, Karartacaksan ![]() Beni HasretimLe, ALdatacaksan ![]() SeninLe Bir Ömür, Düsman OLuruz ![]() Herseyi SöyLedim, AnLattim Sana ![]() SöyLeyecek Sözüm, KaLmadi Daha ![]() Sonunda Ugrarsam, Aci Hüsrana ![]() SeninLe Bir Ömür, Düsman OLuruz ![]() Sebepsiz Bos Yere, AyriLacaksan ![]() Tertemiz Dünyami, Karartacaksan ![]() Beni HasretimLe, ALdatacaksan ![]() SeninLe Bir Ömür, Düsman OLuruz ![]() Sebepsiz Bos Yere, AyriLacaksan ![]() Tertemiz Dünyami, Karartacaksan ![]() Beni HasretimLe, ALdatacaksan ![]() SeninLe Bir Ömür, Düsman OLuruz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|