|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
sözü, sözükıraç, sözüzerda, zerda, zerdakıraçzerda, şarkı, şarkısının |
![]() |
Zerda-Kıraç(Zerda Şarkı Sözü)Zerda Şarkısının Sözü-Kıraç Zerda Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zerda-Kıraç(Zerda Şarkı Sözü)Zerda Şarkısının Sözü-Kıraç Zerda Şarkı SözüZerda-Kıraç(Zerda Şarkı Sözü)Zerda Şarkısının Sözü-Kıraç Zerda Şarkı sözü Zerda-Kıraç(Zerda Şarkı Sözü)Zerda Şarkısının Sözü-Kıraç Zerda Şarkı sözü Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan ![]() Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez ![]() Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek ![]() Yüreğini isterim, yürek ister benle sevişmek Ya adam gibi ya da çek git! Her gün biraz daha zorlaşarak çıldırtmaksa niyetin Ama seviyorsan yeter ki; ki zaten yüreği ortaya koyduk, Tamam o zaman ![]() Ben bi deli çocuğum, ama ısmarlama aşklara tahammülüm yok artık ![]() Ya adam gibi ya da çek git ![]() ![]() ![]() Taş duvarlar, kara örtü ağrılı kalbim, Dile gelse zalım toprak söylese derdim ![]() Dile gelse zalım toprak söylese derdim ![]() Zerda yare bir sevdam var yolunu şaşmış Şaşmış ama deli olmamış yalan olmamış Şaşmış ama deli olmamış yalan olmamış Deli öfkem, kara sevdam; hangisi galip? Nerde gerçek, nerde yalan bilen söylesin ![]() ![]() Yalan diyen yalan olsun, yüzü gülmesin Zerda'm yerin yanım olsun, kimse bilmesin |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|