|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hakkında, imam, kahramanmaraş, sütçü, üniversitesi |
![]() |
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hakkında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi HakkındaKAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ KahramanmaraŞ sÜtÇÜ İmam Ünİversİtesİ Hakkında SİTESİKİMLİK KARTI: Kuruluşu: 11 ![]() ![]() Rektör: Prof ![]() ![]() İletişim bilgileri: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 4606-Kahramanmaraş Tel: 0 344 223 76 66 Faks: 0 344 225 14 42 Öğrenim dili: Türkçe Türü: Devlet AKADEMİK PROFİL: Fakülte sayısı: 7 Enstitü: 2 YO: 1 MYO: 7 Öğrenci sayısı: 6027 Akademik personel: 478 Rektör Prof ![]() ![]() Tarihçe: Üniversite 1992 yılında kuruldu ![]() ![]() Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, yeni kurulan üniversitelerimizden birisi ![]() ![]() Olanakları doğrultusunda eksikliklerini gidermeye çalışan Sütçü İmam Üniversitesi'nde öğretim elemanları ile öğrencilerin çalışmaları için Bilgi İşlem Merkezi kurulmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ailelerin ve öğrencilerin üniversiteyi kazandıkları andan itibaren çeşitli endişelere düştüklerini belirten Tekinel, "Aileler ve öğrenciler barınma, beslenme, sağlık konularında kaygılanmaya başlıyorlar ![]() ![]() ![]() SOSYAL ETKİNLİKLER: Üniversitenin gelişmeye çalışan yeni bir üniversite olması, öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinlikler açısından da yetersizliklerle karşılaşmalarına neden oluyor ![]() ![]() Akademik ve kültürel hizmetler gerçekleştirmeye çalışan üniversitede her yıl aen az 100'e yakın faaliyet yapılıyor ![]() ![]() ![]() Öğrenciler Karacasu kampüsünde 1500 kişilik öğrenci yurdunda kalma imkanına sahipler ![]() SAĞLIK HİZMETİ: Sağlık hizmeti ana kümpüs alanı içinde bulunan Mediko Sosyal Merkezi tarafından veriliyor ![]() ![]() ![]() ![]() BURS: Eğitim öğretim yılı başında öğrencilerin tamamı sosyo- ekonomik yönden de bir değerlendirmeye tabi tutuluyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|