Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Randevu Telefonları

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Randevu Telefonları Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Randevu Telefonları

Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi 01082010 tarihi itibarı ile Prof Dr Necmi Ayanoğlu Silivri Devlet Hastanesi' ne bağlanmıştır

Adres : Yeni Mah Efrahim ÖZTÜRK Sok No1 Silivri-İSTANBUL /TÜRKİYE

Randevu Telefonu : 0 (212) 728 54 54 numaralı telefonu arayınız

Muayene olmak istediğiniz polikliniği tuşlayınız

Kabul ettiğinize dair telefonun 1 tuşuna basarak bekleyiniz

Karşı taraf telefonu kapatmadan siz de kapatmayınız

Yoğunluğun fazla olduğu birimlerde randevuler 15-20 dk içinde dolmaktadır

Randevu sistemimiz günlük olarak çalışmaktadır Saat 16:00 a kadar o gün için randevu alınabilinir 16:00 - 17:00 arası sistem kapalıdır 17:00 dan sonra gelecek gün için randevu alabilirsiniz Hafta sonu randevu sistemi Pazartesi için Cuma akşamı 17:00 dan sonra başlamaktadır

Diş çekimi için gelecek hastaların dikkatine; Hastanemizde diş çekimi 08:30 - 12:00 saatleri arasında yapılmaktadır Diş çekimi için gelecek hastaların bu saatler arasında randevu almaları önemle rica olunur

Üst üste 2 kez RANDEVU alıp randevunuza gelmesseniz 3 defa randevu isteğiniz sistem tarafından verilmeyecektir Bu tip sorunla karşılaşmamak için gelmediğiniz randevularınızı iptal ediniz Sorun yaşarsanız bilgi işleme başvurunuz

Bilgi İşlem İrtibat No : 0 (212) 727 21 00 / Dahili No : 1567-1568

Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi e randevu için Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com