|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
acil, hastanesi, randevu, selimpaşa, telefonları, travmatoloji, yardım |
![]() |
Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Randevu Telefonları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Randevu TelefonlarıSelimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Randevu Telefonları Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Randevu Telefonları Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Randevu Telefonları Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi 01 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adres : Yeni Mah ![]() ![]() ![]() Randevu Telefonu : 0 (212) 728 54 54 numaralı telefonu arayınız ![]() Muayene olmak istediğiniz polikliniği tuşlayınız ![]() Kabul ettiğinize dair telefonun 1 tuşuna basarak bekleyiniz ![]() Karşı taraf telefonu kapatmadan siz de kapatmayınız ![]() Yoğunluğun fazla olduğu birimlerde randevuler 15-20 dk içinde dolmaktadır ![]() Randevu sistemimiz günlük olarak çalışmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diş çekimi için gelecek hastaların dikkatine; Hastanemizde diş çekimi 08:30 - 12:00 saatleri arasında yapılmaktadır ![]() ![]() Üst üste 2 kez RANDEVU alıp randevunuza gelmesseniz 3 ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgi İşlem İrtibat No : 0 (212) 727 21 00 / Dahili No : 1567-1568 Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi e randevu için Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|