Yine Seninle Geldi Hayat-Cezmi Ersöz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yine Seninle Geldi Hayat-Cezmi ErsözHayat kitaplarda yazılan gibi değilmiş Kitaplarda her kelimenin altında başka bir kelime gizliymiş Her yüzün altına başka bir yüz![]() ![]() Böyle gidiyormuş, bunun sonu yokmuş Geç de olsa şimdi anlıyorum Beni aşar bu kelimelerin altındaki kelimeler, bu yüzlerin altındaki yüzler![]() ![]() Ben içimdeki acıya bakarım İçimdeki enayiliğe bakarım![]() Evet, kelimelerin altındaki kelimeyi, yüzlerin altındaki yüzü biliyorum ama, ben seni içimde hissederken, sana inanmışken şehrin her tarafında yanan bir ışık vardı Yollarda, bahçelerde, hiç durmadan yanan bir ışık![]() ![]() Sen bu hayatta her şeyi benden iyi bilirsin Öyleyse açıkla seni içimde hissettiğim her an hayatı aydınlatan bu ışığı![]() ![]() Yollarda, bahçelerde, evlerde gece ve gündüz durmadan yanan bu ışığı![]() ![]() ![]() Hadi böyle bir ışığın hiç olmadığına inandır beni Enayisin de bana![]() ![]() Çocuklardan, sarhoşlardan, budalalardan bile daha enayi![]() ![]() ![]() Dünyayı, insanları, hayatları göründüğü gibi sandığım için ![]() ![]() Her şeyin göründüğü gibi olduğuna inandığın ve öyle sevdiğim için enayisin de![]() ![]() ![]() Ama açıkla bana bu ışığı ![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|