![]() |
Rahim Kanserine Aşı Umudu |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Rahim Kanserine Aşı UmuduRahim ağzı kanserine aşılı tedavi umudu Her yıl 500 bin kadın rahim ağzı kanseri hastalığına yakalanıyor ve bu kadınların 250 bini hayatını kaybediyor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jinekolojik kanser ameliyatları ve kanser öncesi hastalıklar uzmanlık alanınız ![]() Özellikle rahim ağzı, vajina gibi kanser türlerine neden olan HPV virüsü, dünyada her yıl yüzlerce kadında ortaya çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TÜRKİYE DURUMUN FARKINDA DEĞİL Türkiye’de HPV virüsüne karşı önlem alınıyor mu? Türkiye durumun farkında değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HPV virüsü nasıl bulaşıyor? Yüzde 99 cinsel yolla bulaşıyor ![]() ![]() Rahim ağzı kanseri aşısını ne zamandır uyguluyorsunuz? Bu aşı önleyici özellik taşıyan ilk kanser aşısı ![]() ![]() ![]() ![]() Önleyici olabilmesi ne zaman aşı yaptırmak gerekiyor? Her kız çocuğu 9 yaşından sonra aşılanmalı ![]() ![]() ![]() ![]() Ömür boyu koruyucu bir aşımı? İlk aşılama sürecinde altı ayda toplam üç iğne yapıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Peki bu hastalığın tedavisine yönelik yeni çalışmalar var mı? Evet, rahim ağzı kanserini tedavi eden aşı çalışmaları var ![]() ![]() ![]() Bugüne kadar ABD’de ve Türkiye’de kaç kişi aşılandı? ABD’de ilk aşıyı uygulayanlardanım ![]() ![]() ![]() Maliyeti yüksek bir aşı o halde ![]() ![]() ![]() Evet, biraz pahalı bir aşı ama rakam belirtmeyi uygun bulmuyorum ![]() ![]() Türkiye’de maddi durumu yetersiz kadınlara destek vermek istediğinizi söylemiştiniz ![]() Fakir hastaları Türkiye de bedava tedavi etmek isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türk kadınlarına tavsiyeniz var mı? Tanımadıkları kişilerle prezervatif kullanmadan cinsel ilişkiye girmesinler ve sigaradan uzak dursunlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() rahim ağzı kanseri için hastalığı engelleyici aşılar eczanele raflarında yerlerini aldı biraz pahalı olsada hayatımızı riske atmayı göz önüne aldığımızda bize külfeti çok hafif ![]() tedavi için gerekli aşıda kısa süre içinde çıkacak sanıyorum paylaşım için teşekkürler ergenekon |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|