|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| dkunuyor, kokuyorm, qeçiyor, senszlk, teğet, tnime, ynılqılarıma |
Ynılqılarıma' Teğet Qeçiyor ' Senszlk .Tnime Dkunuyor, Ama Bn Hep Sn Kokuyorm. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ynılqılarıma' Teğet Qeçiyor ' Senszlk .Tnime Dkunuyor, Ama Bn Hep Sn Kokuyorm.Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne Bir zaman sonra görünecekLer bana Bazısı sönmüş olacak Bazısı soLmuş Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş * Satıp savdım elimde kalanları En kötülerini düşmanlarıma reva gördüm iyilerini; dostlarıma Kendime yenilerini yaratmak için sıvadım kollarımıSenin haberin olmadan sevdim seni sana sormak aklıma bile gelmedi * ßitti Şimdi kına yakın İstemediğiniz ßir masumiyet can çekişiyor İdam ediliyor kendi mahkemelerinde kendi yargıları sonucu ßitti ßitirdiniz Herşey ßitti * eLmde siLah yktu ,, kafamda cest cktu ![]() * Yanılgılarıma Teğet Geçiyor Sensizlik Tenime Dokunuyor, Ama Ben Hep "Sen" Kokuyorum * ckmu aqır qeLdi szLerim sana ? Senin bna söyLedkLerinin aynLarydı oysa ''Sevdm'' dedn yaLandı deqiL mi ? GözLerime baka baka terkettin beni ! * pencereLerde qözLerken seni umudmLa birLkte bende bittim ! * qüL'üşüm'dün sende qittin 'soLdum' * AqLayan gözlerinden ben mi damlıyorum(?) Süzülüp akan yoksa; ben miyim ? * yoKmu ? Küçücükte olsa bir parça umut yok mu(?) yanLzLıqıma ^^ * qöz kapakLarımda uykuLar deLik deşik ![]() * Ve aşk `` k ö r ,, olmakmış Senden başkasına * $ırınqayLa cekp aLsnLar seni tüm wücudmdan ,, ruhmdan kırıntın biLe kaLmasın beynmdeki ben yine ben oLym ! * |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|