![]() |
*ßir $Ehirsin Sén Uzaklarda.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() *ßir $Ehirsin Sén Uzaklarda..*Değiştim şimdi iyiyim eskisinden de iyi… Gururum yerinde yenilmedim sensizliğe… Bu aşk beni yaktı sen de yan! Anlamımı aldı içimi boşalttı ![]() *éη ç0k ηé k0yuy0Я βîLîy0Я мusuη ? βuηĐâη s0ηЯâ kîм sévécék séηî ? kîм tutâcâk 0 Lâηét 0Lâsı éLLéЯîηî ? vé ![]() ![]() ![]() kîм sâЯâcâk séηî ? *Dön ya Da pi$man 0L ![]() ![]() *kenDime buqün yeNi ßir $ans verdimönce duvaRımdaki s0nrada kaLbimdeki kirLi isimLeri siLdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *tek ßækı$ta yandm nasıLda aLdandm ![]() ![]() ![]() ![]() *ßir $ehirsin sén uzakLarda ![]() ![]() *Hiç ßir$eyi senin kaDar istemeDim! Ama yetmiyOr ne kaDar istesemde ![]() ![]() qözLerimdeki resmin qitmiyOr ![]() yağmurLar içime içiMe yağıyOr ![]() İçimdeki kurakLık bitmiyOr! Bitmez sanDığım y0LLar aynı çıkmazDa tükeniYor! Çünkü y0ksun qeLmiyOrsn ![]() ßir çığ qißi ßüyüyOrsun! A$k mı ßu ? *kiLometreLerden nefret ediorum! keşke içime yakın oLanLar dışıma yakın oLsa ![]() ![]() istemedikLerim defoLsa! *Öyle ßir buLut doğar ki içine ßazen Yağsan oLmaz yağamazsın Hıçkıramazsın hıçkırsan ağLayamazsın Uzatırsın eLini ßir tatLı dokunuş için TutamazLar tutunamazsın! * Gün gelir sığmaz olur kalbin göğsüne Taşıyamaz olur bedenini artık yorulur… Duyguların ağır gelir; ezilirsin Bir gün açıklanmamış duygularınla köşende Teslim olursun ölüme Sessizce… *YüRüyoRum Yiné SokakLarda YağmuR YağıyoR SaçLarıma SüzüLüp Karışıyor GöZ YaşLarıma DayanamıyoRum YokLuğuna GeL GötüR BeNi UzakLara ![]() ![]() ![]() *Bak yine kaLabaLık içinde yapayaLnızsavunmasızım Her beden kendi haLinde Bense ayrı bir dertte… İhtiyacım oLan bişey var derinLerde ULaşmak istiyor uLaşamıyorum… |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|