Renkli Nickler (: |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Renkli Nickler (:Bizi Kimse Ayıramaz ![]() ![]() Bir ALLAH Var Oda Kıyamaz ♥SiTem etme aLLaha günahkaR oLursun gönüL verme kuLuna isyankar oLursun ![]() ![]() GönLüm ßir sewDanın peşine Düşmüş ![]() akLı yo0ok fikRi yo0ok,deLi misaLiné kimsédéN yoL aLırım nédé roL, Bén Hayat SénArYosunda aLtın pOrtakaL aLdım sén rahad oL ![]() ![]() ![]() Kafamda yoksun kâLbimde çoksun ^^ % İçinde Ki Öküze Oha De ![]() ![]() Öyle bir kárákterim várki övemiyorum översem háyátá zehr-i kıdem básársınız ₪`` beni bağLasan DuЃmam ![]() ![]() GidişLere TahammüLüm kaLmadi ki DönüşLere Sabrım oLsun ![]() ![]() Düşersiи dediм / FɑzLɑ sɑrktıи hɑyɑLLeriмdeи ~ kaDériMin én guzéL YazıSı SénSin ![]() ♥ҚλŁßĩШĐΣ HΣГ ŽΛШΛΠ TΣҚ ҚλŁλCλҚﮒןΠ ![]() ![]() akLına geLirim akLın giDer (H) HeЯ gűП döПűműПde teЯk ediLişLeЯe gizLi özПe oLuЯ adım ![]() ![]() Gideceksen Bahane buLmadan git Adam gibi sewmedin Bari hayaTmdan Adam gibi çékk git ![]() Đαнα öпcє уαρ∂iмi уiпє уαραяiм αsкiмi iciм∂є уαsatiяiм ! Bennn Coook Yürüdümmmmm birazz ' S E n ' Kos NAsıL istersennnn ' B E N İ M ' icin Hava H0ss ![]() ![]() Sana şereften bahsederdim ama ~ Kaybettiğin birşeyi dinlemek İstemezsin ![]() !!DizLêrini çekip ßi köşeDe ağLamak nêdir biLir misinn * İkinci EL Övgü TüccarLarı Varsın boL boL Konu$sun ßénim Satacak MaLım Yok Ki Övgüyé İhtiacım OLsun![]() ~Günéşin άDı céLLά�Diyé άnıLdıgı ъir yér ђérKéz KάrάnLıkLάrdά Mu�u άnά rénK siyάђ ![]() ![]() ' K o v a l a d ı k l a r ı n ı z d a N K a ç ı y o r u M )Öküz Gibi BakmakLa Tren Durmaz Ki GüzêLim ![]() ![]() eFĸάr vè ЌėDėr DoĿu ĠőnĿűm bέĸĿemēĸĿe Ġзςτî bц Őmrűm Śenî άЯτIĸ mάżîyē ĠőmDűm Ġîττîģİn Ġűn Źάτèή bēИ őĿđűm ![]() Pêsimden geLmeye devam edin ![]() *eLbet ßigün arkama bakaRım ~ ~Hadi ÇekiLdik Aradan KoLây Gelsin Eski Dost Düşmana MorâL Versin ![]() Uğгuna dağLaгı sıгtıma ЧükL℮yip Canımı Canına adadığım Eгk℮k ![]() ![]() Seпide gördüm _____aпLadım �rkıп yok ! Herkes gibi seпde ayпısıп * haberiп yok ! ßêŋ *israf* etmezKeŋ Tek bir zeRReŋi ![]() Seŋ $ereFsiz gönüLLerde *Ziyaŋ* ettiŋ keŋDiŋi ![]() ![]() ![]() 0ksijên taraf tutmâz ciğeRin varsa teLâşLanma ![]() *Kaç sêvgLin oLduki senin? ßên kaçıncıyım oğLum ? O kızLâr ßênim neyim oLur biLir misin ![]() Ben yürürüm OnLâr Y O L U M !! ;DYâLnız mısın sen de ey gönüL ßênim gibi,,, Akmıyor gözümDên yaşLar eskisi gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÜfLüyor kuLâgıma usuLca o tatLı sözleri,,,Uyân artık ey gönüL bırakıp gitti seni ![]() *× Orda | burda DêĝiL kâLbimin en icinDêsin ![]() *���Gezip tozup gêLdiĝi� YürekLerden mi sandın | ßêni Saгkımızı diⁿĿêгiz Sêssiz ĿimaⁿĿaгda êĿêĿê ![]() ˚ ▫▫ ˚ßênim ΔkLım лe Ђavada лe Ŝuda Ŝadece Ŝadece Ŝende ![]() ![]() İzin ver YaĽnızĽıĝın śefaśını śüreyım ![]() *O isтese, vαrıм чoğuм нerşeчiм oпuп ![]() *O isтese, вu `Cαп´ fedα bi `bαкışıпα ![]() * *° Kendim için varım `havalanmayın (; Hala _ç o c u k m u ş * _ Bu Gönül ~ Hemen incinir ´ Hemen kırılır * Ben senin adını D O S T bilmişsem bu bedende hep D O S T kalırsın~ ÊLLerіni uzat ђadi gidêLimm uzakLara δen ve ben ![]() ![]() Ne Bir Eksik Ne Bir FâzLâ Olması Gereken Hêrkês Yanımda * AkLının Almadıqı Hayallerde Dêqil, Kafanın Basmadıqı GêrçêkLêrde Yasıyorum ![]() ![]() Siz kovαLαчıп bεп sαdεcε ` kεчf-i ´ тαkılıчoяuм ![]() ![]() Kiмśe ĐéiŁiм, KiмśeyŁé ĐéiŁiм, kéηĐiм ĐéiŁiм, βurĐa déiŁiм, orĐa hi¢ oŁмi¢aм ![]() ![]() éŊ îЧîSî sîzSîŊîz dîЧoЯuм guŁuÞ géCîЧoЯм ![]() ![]() îЧî oŁuŊ sagoŁuŊ aмa ßenden uzaq oŁuŊ![]() ![]() [!]Herkes kendi hayatından s0rumLudur Almadım kimsenin ahini, gözyaşını ![]() Bana Senden Ne Köy OLur NeDe KasaBa ^^ güLüşłeяıмđe saκłıđıя geяçeκłeяıм
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|