![]() |
Bendesin Benim Olmasanda.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bendesin Benim Olmasanda..''belki'' dünyasında ![]() ![]() ![]() ''keşke'' kokan havayı solurken ![]() ![]() ![]() ''iyi ki'' dediğim tek nefesimsin ![]() 'ak$amı beqLeyip karanLıqa qisLiorum her qece qösya$Larımı ![]() ![]() BeNNnNN BideneiMmm Haberinis YoOkKk xD akLım aLmıyor senden geriSini ![]() ![]() Bir sen varSın birDe sevdan ![]() ![]() Taş Duvarlarar Ördüm yine Etrafıma ![]() Kimseyi Kalbime Almaz Oldum HayaT DeneN EkmekteN BiR DilimdiM BeN De YendiM ![]() ![]() ![]() Bendesin Benim oLmasanda ![]() ![]() $k néyDi ? sény séwmékti a$k aRamaktı kénDimi sénDé Vé ![]() ![]() iSsyaN étmékTi sénSiz qéçéN héR saniyéyé i$té a$k séwdamıZzı haykıRıoRdu ! gideCekSen yaßancı koLLara ![]() ![]() feLaketim oLur yar ![]() ![]() kayßoLurSun ![]() ![]() pusLu rüyaLarın ardınDa ![]() ![]() gurara yoku$ SevdaLarda ![]() ![]() Sen gidiyorSun ßitanem ve ßen careSiz ![]() ![]() ßana yaprak dökümü ya$attın ey SevgiLi ![]() ![]() Sen ßeni ßenSiz ya$ayaßiLiorsun ßen Seni SenSiz dü$Leyemiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|