Msn Nick's... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Msn Nick's...“αуαктα σℓмєк ∂ιz υѕтυ уαѕαмαктαη ∂αнα ¢σк σηυя νєяι¢ι∂ιя ![]() !”“ηєƒѕιηι ѕαвяєтмєує αℓιѕтιяαвιℓ∂ιуѕєη σηα zαƒєяℓєяιηι мüנ∂єℓє…” Yalan ne kadar hızlı olursa olsun gerçek onu yakalayıp mutlaka geçer… •–>¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм – Oº° αкιℓℓι σℓαηℓαя ѕєвєρℓєя кσηυѕυη∂α тαятιѕιяℓαя αмα ηιнαι кαяαяι ѕσηυ¢тα ѕυяєкℓι αρтαℓℓαя νєяιя °ºOÇok yeni nickler ]|I{•—-» αℓαу, çσgυ zαмαη αкιℓ уσкѕυℓℓυgυη∂αη ιℓєяι gєℓιя «—-•}I| ςєรยг ๏l ๔єﻮเlรєภ ๒เlє öאlє ๔คשгคภ ђเç кเ๓รє คгค๔คкเ Ŧคгкเ คภlคאค๓คz∂єνℓєя gιвι єѕєя νєямєк ιçιη кαяιη¢αℓαя gιвι çαℓιѕмαк gєяєкιя ![]() ![]() *kaLßin kadar konuş…!!! kalSamDa neFeSsiZ öLemem ßen SenSiZ ! ![]() ![]() ![]() düşLérimi qöRün öyLéySe ![]() sevDiğiniZi bNm qißi seviN ![]() enteresan msn nickleri qüLün héP qüLDükLérime ![]() sıkıySa öLün bakaLım ![]() héR güN öLDükLérime Kırılмaмış soИ kaLbί kırмaya qeLdiм ,) Çok deqίştίм beИ artık мeLek deqίLiм ![]() ![]() sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar ![]() Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar![]() ![]() BaNa qüLmeYi armaqaN eTTin aMa neReYe koYdumm ![]() ![]() BuLamıoRmm =(qiDéné yoL véRéceqsin qi ![]() qéLen ayaqTa qaLmasın ![]() xD~ödünç meLeq KanadLarımLa uçarqen ben ![]() eLimi tut Korqarm dusmekten![]() ![]() ~ßeLkide hisLerim oLdu ßir sapLantı yava$ça öLdüren ßir ßuLantı aCıLarLa doLu pis ßir kaLıntı ßitmez oLdu Lanet oLası ßu takıntı ßnm qöZümDé biR hiÇsin aRTıq - neFreDim aŞqımı aŞtı bu qeCé ^^KaFaSıNa qöRe ! ^^ {{ hayat bosş$ }} ' bosş kaFaLar çuwaLa ' SaLLa deRTLeRi baq daLgaNa ^^ßisDé nuMaRa ßoL RahaT oL KénDini KasMa !!xD Ben CümLe oluP sana DertLerimi AnLatmak İsderdim ama Sen Heb Nokta OluP Beni SusDurdunn ![]() !RuhLarı tarafından terkediLmiş kaLpsiz insancıkLar ![]() xSséVmiOrum kéNdimi! séVmém öLé hérKésin séVdiqi $éyLéri xD Bu OyunLar Yordu Beni ![]() Sen OyunLarını Kendin Oyna Artık![]() Oyun Bitti![]() ! |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|