Yok Bir Başlığı Sensizliğin.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yok Bir Başlığı Sensizliğin..Kendime açılan kapıları sensizliğe kapadım ![]() ![]() YOK BİR BAŞLIĞI SENSİZLİĞİN ![]() ![]() Anladım, ben her şeyi yoruyorum ![]() ![]() Belki de Hep senden bekliyorum! Değişmedim sadece susuyorum, Hepsi sıkıcı hepsi boğucu… Nefes alamıyorum ![]() ışıkları yok bu kentin sen olmadan da olmayacak![]() yaşanmayacak bu şehirde ! Yaşayamayacağım![]() ! ! Nefes almak yok ışıklar kayıp ! Sevmelerin ardından gitmelerden terk etmelerden yoruldum… İstemiyorum böyle sevmeyi…Korkuyorum ![]() ! ! Sevmeler yok gitmeler yok ![]() Yollar kayıp ! Tek taraflı özlemek tek taraflı sevmek… İstemiyorum artık; çift derken Tek kalmayı… ! Çiftler yok ‘tek’ ler kayıp ! ! Cümleler kayıp yollar kapalı… ! … çığlıklar atıyorum artık… sensizim ![]() öksüzüm… çaresizim! Haykırıyorum; bütün evren şahit olsun diye… çığlıklarımla yıkıyorum evreni… ! Susmak yok…Mutluluk Kayıp ! … yazamıyorum artık ![]() cümlelerimin devamı gelmiyor ve sen bunca isyana rağmen yine gelmiyorsun… Yoksun… ve gelmeyeceksin ! Kapılar kapalı sana![]() ! sözlerim bir ok kadar delici namluda duran kurşun gibi acımasız hain ! Bilmiyorum isyan etmekten başka bir şey![]() umutsuzluktan… ! Umutlar yok hayaller yok kavuşmak hayal !! Cümlelerim kayıp ! öyle parcaladın ki beni kendim bile parcalarımı toplayamıyorum ![]() bu halim hoşuna gittimi ?eserinibeğendin mi ? |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|