* Nick Ve İmza .. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
* Nick Ve İmza ..* Bitek sen eksiksin ![]() ![]() İşim gücüm herşeyim tamam Bir ev bir yuva 2 de çocuğa Yok ben sensiz karışamam ! ^ Dün dündür ,, Bugün bugündür ![]() ![]() DoLu doLu yaşarım gümbür gümbür =)* Sonu hüsran oLdu yine mağLup oLanım ![]() ![]() ![]() *** Haramdı demek dudakLarının busesi ![]() DiLim haykırmasa biLe sen ![]() gönüL hecesi ![]() ![]() Ben senin kaLbinde hayat buLdum ,, Sen aLın yazım iLkbaharımsın YokLuğun sanki kıyamet gibi ,, SevgiLim sen benim can damarımsın ! GözLerinde bıraktım aşkı sevdayı ![]() Yok diyemem ! ![]() Nefes Gibi Muhtacım Sana ![]() ![]() ![]() Unutursun için yana yana ![]() ![]() ![]() Unutursun öLüm sana bana ![]() ![]() Harammısın kanayan yarama ??? KıskananLara ,, ÇatLayanLara inat Forewer I Love You ![]() Bu kadar uzak 0Lup kaLbimde uyuman ne tuhaf ![]() ![]() Nefesim kesiLsin öperek öLdür ![]() !biri gider biri gelir hayat hep böyledir Vedalar koysaDa bazen gitmek gerekir ![]() ![]() Mesele Beklemektir ![]() ![]() Mesele Özlemektir ![]() belki ben yanıldım Sonum Depresiftir ![]() !![]() ![]() bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|