Telkin

Eski 02-02-2007   #1
Ergenekon

Telkin

Kadının başı çok ağrıyormuş Demişler ki bir psikiatrist var Harika tedavi ediyor Neyse, gitmiş doktora, akşam eve gelince kocası sormuş

- "Ne oldu" diye
- "Valla, bana telkin önerdi, bir yere oturup kafamı iki elimin arasına alıp sallana sallana 'bu kafa benim değil, bu kafa benim değil' diye tekrarlayacakmışım"

Kadın 3-4 gün bu işe devam etmiş ve başağrıları tamamı ile geçmiş Ancak bu sırada kocasında bir sorun baslamış Geceleri sırtını dönüp yatıyor İlişki milişki hak getire Sonunda kadının da ısrarı ile adam da aynı doktora gitmiş Akşam eve gelince kadın ne oldu demiş Adam:

- "Bırak yaa demiş, bana da telkin önerdi ama ben öyle saçma şeyleri yapmam" demiş, demiş ama o günden sonra adam değişmiş Durum felaket Neyse herkes çok memnun ama kadın da bu işin nasıl olduğunu merak ediyor Bir gün kadın eve gelmiş Adam:

- "Hadi karıcığım demiş, sen hemen yatağa gir, ben bi banyoya gidip geleyim" demiş Kadın gizlice adamı takip etmiş Ne görsün Adam banyoda klozete oturmuş, kafasını iki elinin arasına almış sallanıyor

- "Bu benim karım değil, bu benim karım değil değil"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-07-2007   #2
angelesdream

ıyıydı yasağol ergenekon
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #3
İSİMSİZ KARANLIK

Teşekkürler Ergenekon, güzel paylaşım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-09-2007   #4
jojo'slover

hımmm güzelmişş (bu arada da adam saman altından su yürütüyo :)) )
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com