Kopya Çekme Geyiği :) |
04-28-2009 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Kopya Çekme Geyiği :)mustafa 1 soruyu biliyonmu -bilmiyom -2 soruyu -bilmiyom -3 ile 4 ü -bilmiyom -o zaman ne b*k yemeye benim önüme oturdun -ahmet kitabı ver şu soruların cevaplarını yazayım sen de benden yaz -tamam al -allah belanı versin ahmet yanlış kitabı getirmişin -Veli kağıtları değişelim mi? -farketmez değişelim nasılsa ikimizinki de bomboş -aysun 1 sorunun cevabını söylesene -önce sen 3 ü söyle ondan sonra -pislik dur 3 ü selinden alayım -selin üç üç -tamam ama sen önce 2 yi söyle -yaz okuluna kalasıca zill -murat 5 soruyu söylesene -söylerim ama bi şartla -neymiş lan şartın -ayşeden ayrılacan -ırz düşmanı fırsatçı -yasin yaptın mı lan soruları -yok lan nerdee -olm dedim sana king oynarken molalarda çalışalım diye -vedat olm yaptınmı soruları -ben ve sorular? -olm sınavda kaybeden aşkta kazanırmı acaba? -hasslan -sertaç olm ben soruları yapamadım gidiyom lan -nereye gidiyon olm -yaz okuluna nereye olacak -erdem 1 soruyu versene -yapamadım -2 yi ver ozaman -olm onuda yapamadım -3 ve 4 ü ver ozaman -onlarda yok -o zaman 200 milyon borç ver bana -ne alaka lan manyak -olm çıkışta yaz okulunun parasını yatırayım bari -kazıım -ne vaar? -b*k var alla alla -seyithan bir iki soru söyle -yapamadım -hangilerini yapamadın -hiçbirini -ulan bu soruların hiçbirini yapmadan nasıl her sınavdan 100 alıyon yalancı -damlaaaa Bugün çook güselsiin -yemezleer -Caner bana da yazsana lan şu cevaplarıKalacam -Dur copy-paste yapalım ***Siz ne yapıyorsunuz getirin kağıtları -Hocam vallah kopya çekmiyoruz ***Kopya çekmiyosunuz zaten resmen fotokobi çekiyorsunuz -ecem 5 soru -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa -harun kağıtları değişek mi la -ben kağıda adımı yazdım artık olmaz -hönk (pelin sıraya yazdığı kopyalardan yararlanmaktadır) -pelin 3 -sınıfta kalcam bak - naparsan yap lan -hooocaaaamm pelin sıraya -sus allahın belası susss 'd' şıkkı -he şöle -demet şu su şişeni bi versene -ne yapcan kızım sen su şişesini sınava çalışsana -sence ben ne yapıyorum -su şişesi istiyosun -e bi sor niye istiyorum diye -niye -kopyayı su şişesinin zelatinin altına koyacam -fırat kopya ver lan - -olm versene -vermem daha geçen sınavda aldığın kopyaları geri vermedim -fırat iyi misin olm -kopya veriym mi fırat -emrah iyi misin olm sen genelde kopya isterdin -tamam o zaman alışkanlıkları bozmayalım kopya ver sen -çenemi Burnumu tutarsam "B" , Alnımı kaşırsam "A" , Çenemi tutarsam "C" ,Ellerimi ovuşturursam "E" -Eee Ya seçenek "D" ise O zaman yedik ayvayı ALINTIDIR!! |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|