![]() |
Sinir Kesilmeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinir KesilmeleriBu bölümde el bileğindeki yaralanmalar sonucunda meydana gelen EL BİLEĞİ SİNİRLERİNİN kesilmesi anlatılacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acile gelen vaka hemen ameliyata alınarak öncelikle kanayan damar dikilerek kanama durdurulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***DİKKAT: El bileği kesilen yaralı ile karşılaşırsanız: 1-Elastik bir bandaj ile,bulamazsanız herhangi bir sert materyal ile el bileğini kanamayı durduruncaya kadar sıkınız ![]() ![]() ![]() ![]() 2-Derhal en yakın acil servise müracaat ediniz ![]() ![]() ![]() ![]() Tedavi edilmeyen vakalarda, el fonksiyonlarını tam yerine getiremez ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sinir Kesilmeleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinir Kesilmeleriya ben kızgınlığıma yenilip cam yumrukladım ve kolumun ortal yerinde derin kesi meydana geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sinir Kesilmeleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinir Kesilmeleribende arkadaşım gibi ssinirime yenilip cama vurdum ameliyata az kaldı olaydan 3 hafta geçti ve 3 hafta geçmesini doktor istedi çünkü acil müdahelede açık yaranın kanamasını durdurmak için dikmişlerdi dikilmiş yara açılırsa enfecsion kaparmıış 3 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|