Ak Partili Vekil Fena Pot Kırdı!

Eski 04-25-2009   #1
yesimciwciw

Ak Partili Vekil Fena Pot Kırdı!

AK PARTİLİ VEKİL FENA POT KIRDI!

Cumhurbaşkanı Gül, bazı isimlerin kabinede yer alması için aracı mı oldu? AK Partili vekil öyle sözler etti ki akıllar karıştı

Bu sözler muhalefetin ağzına düşerse fena olacak! AK Partili bir vekil, Cumhurbaşkanı Gül'ün tarafsızlığını resmen bozdu, kabine revizyonunda Konya için aracı olduğunu ima etti Konya'nın mutlaka bir bakana sahip olması gerektiğini söyleyen Eski Tarım Bakanı Sami Güçlü, kabine için her iki isimle görüştüm dedi
AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü, Konya'da katıldığı yerel bir televizyon kanalında söylediği sözlerle yeni bir tartışma yarattı Güçlü, kabinedeki revizyon tartışmalarında Köşk'ün de söz sahibi olduğunu ima ederek, "Konya'nın muhafazakar bir ilde muhafazakar bir partinin bu kadar yüksek oy aldığını kimse görmezden gelemez" dedi

Güçlü, kendisine yöneltilen "Konya'nın bakan talebini Ankara biliyor mu?" sorusuna ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le görüştüğünü de söyleyerek "bunu sayın Gül bana kendisi çok değişik zamanlarda söylemiştir" iddiasında bulundu

İşte Güçlü'nün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün tarafsızlığına gölge düşüren o iddiası;

Biz Konya'da milletvekilleri arasında böyle bir aheng var Konya'da basın ve sivil toplum kuruluşlarının böyle bir talebi var Peki bu talep Ankara'da ne kadar biliniyor?
"BEN HER İKİSİYLE DE KONUŞTUM"
Çok net biliniyor, çok net! Mesala kim biliyorsa önemlidir Bir Başbakan biliyorsa önemlidir iki Cumhurbaşkanı biliyorsa önemlidir İkisi de bu konuda Konya'nın beş seneye yakındır Ankara'da iyi temsil edilmediğini, bir bakıma Konya'ya hakettiğinin verilemediğini biliyorlar Bunu farklı zamanlarda farklı yerlerde dile getirmişlerdir, şahidi de benim Ben her ikisiyle de konuştum bu konuyu, her ikisiyle de!
Bunu açıkça söylüyorum, Konya'nın bu konuda bir rahatsızlığı var İkisine de söyledim bunun telafi edilmesi lazım

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Ak Partili Vekil Fena Pot Kırdı!

Eski 04-25-2009   #2
dam99

paylaşımın için teşekkür

Eski 04-25-2009   #3
sudenaz

Bu sözler muhalefetin ağzına düşerse fena olacak!

Konuya bakılırsa düşmüş bile:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-27-2009   #4
dejavu2009

Adam şartını koymuş, beni seçmezseniz

Ne kadar da adi bir şekilde dile getiriyor
Bakanlıklar illere mi bakıyor sadece yoksa ayrımcılık mı yapıyorlar
Bu benim ilim daha fazla hizmet gitmeli diye
gerçi hiç şaşırmamalı balık baştan kokar Ama çok pis koktu

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com