![]() |
Ak Partili Vekil Fena Pot Kırdı! |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
Ak Partili Vekil Fena Pot Kırdı!![]() AK PARTİLİ VEKİL FENA POT KIRDI! Cumhurbaşkanı Gül, bazı isimlerin kabinede yer alması için aracı mı oldu? AK Partili vekil öyle sözler etti ki akıllar karıştı ![]() Bu sözler muhalefetin ağzına düşerse fena olacak! AK Partili bir vekil, Cumhurbaşkanı Gül'ün tarafsızlığını resmen bozdu, kabine revizyonunda Konya için aracı olduğunu ima etti ![]() ![]() AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü, Konya'da katıldığı yerel bir televizyon kanalında söylediği sözlerle yeni bir tartışma yarattı ![]() ![]() Güçlü, kendisine yöneltilen "Konya'nın bakan talebini Ankara biliyor mu?" sorusuna ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le görüştüğünü de söyleyerek "bunu sayın Gül bana kendisi çok değişik zamanlarda söylemiştir" iddiasında bulundu ![]() İşte Güçlü'nün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün tarafsızlığına gölge düşüren o iddiası; Biz Konya'da milletvekilleri arasında böyle bir aheng var ![]() ![]() "BEN HER İKİSİYLE DE KONUŞTUM" Çok net biliniyor, çok net! Mesala kim biliyorsa önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu açıkça söylüyorum, Konya'nın bu konuda bir rahatsızlığı var ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ak Partili Vekil Fena Pot Kırdı! |
![]() |
![]() |
#2 |
dam99
|
![]() Cevap : Ak Partili Vekil Fena Pot Kırdı!paylaşımın için teşekkür
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Ak Partili Vekil Fena Pot Kırdı!Bu sözler muhalefetin ağzına düşerse fena olacak! Konuya bakılırsa düşmüş bile:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Ak Partili Vekil Fena Pot Kırdı!Adam şartını koymuş, beni seçmezseniz ![]() ![]() ![]() Ne kadar da adi bir şekilde dile getiriyor ![]() Bakanlıklar illere mi bakıyor sadece ![]() ![]() ![]() ![]() Bu benim ilim daha fazla hizmet gitmeli diye ![]() ![]() gerçi hiç şaşırmamalı balık baştan kokar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|