![]() |
Tiramisu (İtalyan Usülü) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tiramisu (İtalyan Usülü)Tiramisu (Italyan usülü) ![]() Tavsiyeler Eger gercek malzemeleri kullanirsaniz daha iyi bir tat elde edersiniz ![]() Nescafe yerine espresso cafe ve tabi orjinal peynir olarak Mascarpone peyniri ![]() (Bizim labne peynirlerinde daha az sulu hafif eksimsi) Yerli labne peynirini biraz bir tulbentle süzerseniz ayni kivami alabilirsiniz ![]() Kalip olarak dikdörtgen kalip secin ve malzeme miktarini kendinize göre ayarlayabilirsiniz ![]() Mascarpone peynirini Championsa'da bulabilirsiniz ![]() Malzemeler 2 paket mascarpone peyniri (Labne) 1 paket krema 4 yumurta ( sarisi ve beyazi ayirilacak) 1 su bardagi Espresso kahve 1/2 su bardagi toz seker 1/3 su bardagi kanyak veya istege gore likör 20 adet veya kalibiniza gore kedi dili biskuvisi 1 paket bitter cikilota ( rendelenmis) Yapilis Tarifi Bir kahve makinesi yardim ile kahvenizi hazirlayin, sogumasi icin bir kenara birakin ve icine kanyak ilave edin ![]() ![]() ![]() Baska bir kapta beyazlari sertlesinceye kadar carpin, daha sonra bir spatula yardimi ile beyazi peynirli karsima ilave edin ve birbirine karismasi saglayin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|