Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, kişilik, sufle

Kabak Sufle (6 Kişilik)

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Sufle (6 Kişilik)



(6 Kişilik)




Malzemeler

4 Kabak
4 Yumurta
Yarım Demet Maydanoz
Yarım Demet Dereotu
4 Dal Taze Soğan
1 Su Bardağı Un
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Çay Bardağı Kaşar Rendesi
1 Çay Bardağı Hindistancevizi rendesi
1 Paket Kabartma Tozu
Tuz
Karabiber

Yemeğin Tarifi
Kabakları temizleyip rendeleyin Dereotu, maydanoz ve taze soğanları yıkayıp ince ince kıyın
Çukur bir kaba yumurtaları kırın Tuz ve karabiber ilave ederek çırpın Rendelenmiş kabak, kıyılmış dereotu, maydanoz ve yeşil soğanı ilave ederek karıştırın Peynir, kabartma tozu, sıvıyağ, un ve hindistancevizi rendesini ekleyip yeniden karıştırın
Sufle kaplarını yağlayın ve hazırladığınız harcı dökün Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.