![]() |
İspanyol Sosu (6 Su Bardağı) Nasıl Pişirilir Sorusuna Cevap Arayanlar İçin Çok Güzel Bir Uygulama Se |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanyol Sosu (6 Su Bardağı) Nasıl Pişirilir Sorusuna Cevap Arayanlar İçin Çok Güzel Bir Uygulama Seİspanyol Sosu (6 Su Bardağı) nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim ![]() Malzemeler 125 gr (1/2 Su Bardağından Biraz Fazla) Rafine Yağ1 Orta Boy Soğan (Dilimlenmiş)60 gr Yağsız Dana Eti (İnce Doğranmış)60 gr Yağsız Jambon (İnce Doğranmış)4 Sap Maydanoz (Doğranmış)90 gr (3/4 Su Bardağı) Un2500 gr (15 Su Bardağı) Et Suyu2 Çorba Kaşığı Mantar (Doğranmış)2 Karanfil2 Defne Yaprağı2 Su Bardağı Beyaz Şarap1 Çay Kaşığı Tuz1 Çay Kaşığı Karabiber Yemeğin Tarifi İspanyol sosunu, pirzola, sebze, av eti ve yumurtayla servis edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|