Frenk Üzümü Ve Elmalı Acı Sos |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Frenk Üzümü Ve Elmalı Acı SosFrenk Üzümü ve Elmalı Acı Sos Servis 4 kişilik İçindekiler
Kuru üzümleri bir kasenin içerisine koy üzerlerini sıcak suyla kapla bir köşede 15dk ıslamak üzere bırak Diğer bütün malzemeleri bir tencerenin içerisine koy düşük ısıda arada sırada karıştırarak kaynat 30dk kadar karışım reçel kıvamına gelene kadar pişir Karışımı bir kasenin içerisine boşalt ve soğumak üzere bırak Tarçın çubuklarını ve karanfili içerisinden çıkar Bu sos çogunlukla Hindistanda yenilmektedir Bu sos buzdolabında birkaç gün muhafaza edilebilir Kullanıldığı Yerler: Izgarada pişirilen etlerde kullanılır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|