![]() |
Resimli Arabaşı Çorbası Ve Hamuru |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimli Arabaşı Çorbası Ve HamuruArabaşı Çorbası ve Hamuru Resimli,Arabaşı Çorbası tarifi ,Arabaşı hamuru nasıl yapılır Malzemeler: 1 adet tavuk, 1 talı kaşığı kırmızı biber ve domates salçası karışık, 3 tatlı kaşığı un, 1-2 kaşık sıvı yağ, tuz, limon suyu, bolca acı biber Yapılışı: Tavuğu temizleyip tütsüledikden sonra yıkayın, sonra düdüklünüze tavuğunuzu koyun ve üzerini geçecek seviyede su ilave edin ve tuzunu koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Tavuğun etlerinden çorbanın içine bolca didikleyerek koyun ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() Hamuru için: 1 tepeleme su bardağı un, 5 su bardağı su, tuz Hamurun Yapılışı: Öncelikle tencerenize 3 su bardağı suyu ve tuzunu ekleyip kaynamasını bekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl İçilir ? Baklava dilimi şeklinde kesilen hamurlar kaşığın içine konulur ve kaşık çorbaya batırılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|