![]() |
İşkembe Çorbasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşkembe ÇorbasiİŞKEMBE ÇORBASI MALZEMELER: -1 kg ![]() -2 kaşık un -2 çorba kaşığı yağ -3- 4 diş sarımsak -2 kahve fincanı sirke -Yarım kahve kaşığı kırmızı biber -Tuz YAPILIŞI: 1- İşkembe yıkanır ![]() ![]() ![]() 2- 8- 10 bardak su ile düdüklüde iyice haşlanır ![]() ![]() 3- Yağ ile un hafif pembe kavrulur ![]() ![]() 4- Üzerine kırmızı biberli yağ gezdirilerek dökülür ![]() ![]() Not: Haşlama suyunun yağlarını kullanmayınız ![]() Esenlikler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|