![]() |
Çerkez Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çerkez Çorbası TarifiMalzemeler 1 su bardağı mısır 1 su bardağı aşurelik buğday tavuk suyu terbiyesi için: 1 çorba kaşığı un 1 su bardağı yoğurt 2 adet yumurta üzeri için: 1 kase tavuk eti tuz tereyağı nane sıvıyağ Çerkez Çorbası Tarifi En başta hazırladığınız tavuk suyunun üstüne mısırları ekleyip kaynamaya bırakın ![]() Mısırlar piştikden sonra haşlanmış buğdayları ekleyin ![]() Diğer tarafta yoğurt,yumurta sarısı ve unu birbirine karıştırıp terbiye hazırlayın ![]() Üzerine soğuk su ve tuz ekleyip kıvamını ayarlayıp tencereye ekleyin ![]() Didiklediğiniz tavuk etini tencereye ilave edin ![]() Farklı bir tavada tereyağını erip kuru veya taze nane kızdırıp hazırlayın ![]() Servis kasesine alınan çorbanın üzerine hazırlanan sosdan gezdirip sıcak servise sunun ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|