Halim Aşı Yemek Tarifi |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Halim Aşı Yemek TarifiMalzemeler 1 su bardağı nohut ½ kg kemikli et 1 su bardağı buğday yarması 1 adet soğan 6 su bardağı su 1,5 kaşığı salça 1,5 yemek kaşığı margarin 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Hazırlanışı Nohutu geceden ıslatın Soğanları yemeklik doğrayın ve nohutu haşlayın, haşladıktan sonra buğday yarmasını ve eti ekleyerek iyice pişirin Tuz ve karabiberini ekledikten sonra soğanları margarinle kavurun ve salçayı ilave edin Biraz kavurduktan sonra bu karışımı çorbaya ekleyip, sıcak olarak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|