![]() |
Elbasan Tava (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elbasan Tava (6 Kişilik)(6 Kişilik) ![]() Malzemeler 500 gr Kuzu Eti (kemikli) 1 Su Bardağı Un 1 Su Bardağı Yogurt 2 Adet Yumurta 2 Yemek Kaşığı Margarin 1 Baş Soğan Yeteri kadar tuz, karabiber, kırmızı pul biber 1 Çay Bardağı Su Yemeğin Tarifi Bir kap içerisinde yağ ile doğranmış soğanı hafifçe öldürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kapta yoğurt, yumurta ve unu top top olmaması için iyice çırpın ![]() ![]() ![]() Üzeri kızarıncaya kadar orta ısılı fırında pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|