Kusbasi Etli Nohut

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kusbasi Etli Nohut



Kusbasi Etli Nohut
Malzemeler:

2 Su bardagi nohut
1 Orta boy sogan
2 Yaprak defne yapragi (isterseniz)
200 gr Kusbasi et
1 Yemek kasigi salça
1 Dis sarimsak, tuz, karabiber, kirmizi biber
1 Yemek kasigi siviyag

Yapilisi:

Nohutlari bir gün öncede suya koyun ve bekletin Nohutlar siseceklerErtesi gün suyunu süzüp yikayin Düdüklünüze siviyagi koyup içine dogradiginiz soganlari, eti, baharatlari, salçayi, defne yapragini, nohutlari koyup üzerini biraz geçecek kadar su ekleyip karistirin ve yaklasik 25 dakika pisirin
Eger düdüklünüz yoksa tencerede siviyag ile soganlari kavurup nohut ve geri kalan malzemeyi ekleyip pisirin

*Ben düdüklüde pisirdigim zaman hiçbir malzemeyi extra kavurmuyorum Böylece besin degerleri daha fazla yok olmuyor
*Yaninda pilav ve yesil salata ile servis edilebilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.