Kusbasi Etli Nohut |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kusbasi Etli NohutKusbasi Etli Nohut Malzemeler: 2 Su bardagi nohut 1 Orta boy sogan 2 Yaprak defne yapragi (isterseniz) 200 gr Kusbasi et 1 Yemek kasigi salça 1 Dis sarimsak, tuz, karabiber, kirmizi biber 1 Yemek kasigi siviyag Yapilisi: Nohutlari bir gün öncede suya koyun ve bekletin Nohutlar siseceklerErtesi gün suyunu süzüp yikayin Düdüklünüze siviyagi koyup içine dogradiginiz soganlari, eti, baharatlari, salçayi, defne yapragini, nohutlari koyup üzerini biraz geçecek kadar su ekleyip karistirin ve yaklasik 25 dakika pisirin Eger düdüklünüz yoksa tencerede siviyag ile soganlari kavurup nohut ve geri kalan malzemeyi ekleyip pisirin *Ben düdüklüde pisirdigim zaman hiçbir malzemeyi extra kavurmuyorum Böylece besin degerleri daha fazla yok olmuyor *Yaninda pilav ve yesil salata ile servis edilebilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|