![]() |
Ş.İ.L.L.İ.K |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ş.İ.L.L.İ.KKREP HAMURU İÇİN
konur ve ardından un tuz koyulup elle un topağı kalmayana dek çırpılır ![]() az yağlayarak 10-12 adet krep elde edilir ![]() Şerbet için su şeker tencereye alınır,kaynadıktan sonra kısık ateşte 10 dakika pişirip ocaktan almaya yakın limon suyuda katılır ![]() Harç için cevizleri 180 derecede sıcak fırında 10 dakika sote edilir,soğutulur ve iri kalacak şekşlde dövülür ![]() Şimdi tatlıyı servis edeceğiniz tabağa bir kat krep konur üzerine ceviz serpiştirilir,ve aynı işlem krep ler bitene dek bir kat krep bir kat ceviz devam edilir ![]() ![]() kalır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|