Hardallı Ekmek

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hardallı Ekmek



Hardallı Ekmek tarifi

için Malzemeler :

• 250 gr margarin
• 1 yemek kaşığı hardal (taneli)
• 1 tatlı kaşığı bal
• 2 tatlı kaşığı limon suyu
• Tuz
• Karabiber (taze çekilmiş)
• 1-2 dilim ekmek Hardallı Ekmek

yemeğinin hazırlanışı:

</STRONG>Margarin kaşık yardımıyla iyice karıştırın Krema kıvamına gelince içine hardalı katıp karıştırarak, homojen bir şekilde dağılmasını sağlayın Daha sonra bal ve limon suyunu katıp karıştırın Son olaraktuz ve karabiberle tatlandırın

Hazırladığınız karışımı bir kaseye koyup donması için 2 saat buz dolabında bekletin Daha sonra ekmek dilimlerinin üzerine sürüp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.