Artist Pastası |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Artist PastasıARTIST PASTASI Malzemeler: 7-8 adet pötibör bisküvi 2 paket krem santi 2 su bardagi soguk süt 1 paket kakao 1 adet yumurta Yarim su bardagi çilek 1 adet çikolatali gofret Çilekli sos için: Yarim su bardagi çilek Yarim su bardagi tozseker TARIFI: Krem santiyi sütle birlikte çirpin Kakao ve çirpilmis yumurtayi ilave edin Küçük dogranmis çilekleri ve parçalanmis çikolatali gofreti de ekleyerek karistirin Büyük bir cam kasenin içini streç filmle, uçlari disari tasacak sekilde kaplayin Pötibör bisküvileri kasenin tabanina ve iç kisimlarina döseyin Hazirladiginiz kakaolu karisimi bu kasenin içine bosaltip, streç filmin sarkan kismini kasenin üzerine kapatin Buzlukta en az 4 saat bekletin Sos için, çilegi, tozsekerle blenderden geçirin 4 saat sonunda pastayi bir servis tabagina ters çevirerek alin Üzerine çilekli sos gezdirerek servis yapin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|