Muzlu Tiramisu Pasta |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muzlu Tiramisu PastaMUZLU TRAMISU PASTA Malzemeler: 3 çorba kasigi tozseker 4 adet yumurta 1 çay kasigi sapinin ucuyla saf vanilya 200 gram labne peyniri 200 gram krema 2 adet yaprak jelatin 6 adet kedidili bisküvi 1 likör bardagi muz likörü 2 adet muz TARIFI: Yumurtalarin sarisini ve aklarini ayirin Tozsekerin yarisini yumurtalarin aki, diger yarisini da sarisiyla çirpin Sarisini çirptiginiz kaba vanilyayi ekleyin Ardindan labne ve kremayi ekleyin Kar haline getirdiginiz yumurta akini ekleyin Jelatinleri soguk su içinde hafifçe yumusatin Ardindan 3 çorba kasigi sicak suda eritin Erittiginiz jelatini kremaya ekleyin Kedidillerini likörle islatin 30x30 cm'lik bir kalibin dibine kremanin yarisini dökün Üzerine kedidili bisküvileri ve dilimlenmis muzlari dizin Kalan kremayi da kaliba dökün Arzuya göre kakao serpin Buzdolabinda birkaç saat bekletip, servis yapin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|