![]() |
Fırında Soğanlı Yumurta (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Soğanlı Yumurta (6 Kişilik)(6 Kişilik) ![]() Malzemeler 6 Yumurta 2 Su Bardağı Süt 1 ![]() 1 Yemek Kaşığı Un 2 Yemek Kaşığı Krema 2 Soğan Tuz Karabiber Toz Müskat Yemeğin Tarifi Yumurtaları soğuk su dolu derin bir kaba yerleştirip katı şekilde pişirin ![]() Tavada 2 yemek kaşığı tereyağını eritip unu ekleyerek kısık ateşte çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurtaları soğutup kabuklarını soyun ve yuvarlak dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yayvan bir fırın kalıbını yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Müskat, diğer adıyla hint cevizi, toz veya tane olarak satılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|