Kolay Salamura Zeytin Yapımı |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kolay Salamura Zeytin YapımıKolay Salamura Zeytin Yapımı Kavanoza zeytini ve kaya tuzunu koyup (1 kg zeytine, 2 yemek kaşığı kaya tuzu ilave ediyoruz) 1 çorba kaşoığıda zeytinyağı ekleyerek kavanozun ağzını kapatıyoruz Her gün kavanozu sallayarak zeytinin suyunu salmasını sağlıyoruz Bu da 15 gün gibi bir sürede oluyor ve tüm bir yıl boyunca, hatta daha da uzun süre bozulmadan korunabiliyor Damak tadınıza göre zeytinleri yemeğe başlayablirsiniz Kavanozdaki suyu dökmeyin, zeytin içinde kalsın Sofrada kekik, kırmızı pul biber ve limon ile tatlandırabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|