![]() |
Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() AnneAnne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O gün ve o saat'te Güneş gözlerini kısmış Saklıyordu gerçek renklerini Bir şeyler oluyordu Yıldızlar birbirine tutunmuş Yaşamın gizli hatları kopmuş Sonsuzluk kendini çiziliyordu sessizce Nedense, İçime sindiremiyordum Yaşamın bu anlamsız bölümünü Gayri yüreğim delinmişti Can yerinden Baharım kış olmuştu, bedenim de Yaşam yapraklarım sararmış,solmuş Serin rüzğarların esintisi gibi Ölümün soğuk yüzünü öpüyordum gizlice İçim de derin bir sızı Canımdan damlayan tere Tutunamıyordum gönlüm de Göz uçlarım da Yok oluşun çizğisi Saklıyordu,gizliyordu Son nefesin gidişini Çaresizlik hesapları yapıyordum Ama,bir türlü çıkış yolu bulamıyordum Deste deste acılar asir almıştı Kalp atışlarımı Ah demek Az gelirdi bu yaşam seline Yumruklarımı sıksam Parmaklarım damlıyordu önüme Yağmur ellerimle Hayatımı aldım avuçlarıma Kırılmış yanımı,tamir etmeye çalışıyordum Ama, ne yazıkki Beni görmüyordu Evet… ![]() ![]() Ölümün sen kokan gözleri, Anne Şimdi Yalnızlıklarına bayrak diksem de Gönlüme Senden yıkılmaz bir kale yaptım Sen Evet……Sen Bende saklısın, Anne Sen ölmedin Güneş her sabah sen diye doğuyor,gündüzlerime Maviliklerin süzülüyor,yeşilliklerime Sen Asla ölmedin, Anne Sen Yeniden doğdun O gün ve o saat'te Gündüz ve *******e akan Sonsuz nehirler gibi ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|