Merhaba |
04-06-2009 | #1 |
Verus_TR
|
MerhabaMerhaba, Ben Deniz Foruma yeni üye oldum (06 Nisan 2009 Pazartesi) Forum bana çok sıcak geldi Yani çok güzel bir forum buldum karşımda her amaca uyumlu ve bilinçli bir şekilde yönelmiş, bir arkadaşlık ortamı var Hepinizle şimdiden tanıştığıma memnun oldum |
Cevap : Merhaba |
04-06-2009 | #2 |
yesimciwciw
|
Cevap : MerhabaForumSinsi'ye Hoşgeldin sevgili Verus_TR kalıcı olman ve bizlerle güzel konular paylaşman dileğiyle:)
04-06-2009 | #3 |
[KAPLAN]
|
Cevap : MerhabaMerhabalar Verus_Tr, Ailemize hoşgeldiniz İyi vakit geçirmeniz dileğiyle |
04-06-2009 | #4 |
dam99
|
Cevap : Merhabaevet seviyeli bir foruma geldin hoşgeldin
04-06-2009 | #6 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : MerhabaHoşgeldiniz Verus_TrGüzel vakit geçirmeniz dileğiyle
04-06-2009 | #8 |
KRDNZ
|
Cevap : MerhabaHoşgeldiniz Sevgili Verus_TR Forumumuzda ruh halini değiştirirsin umarım Seni üzgün değil mutlu görmek isteriz ona göre;) İyi forumlar arkadaşım:) |
04-06-2009 | #9 |
Equinox
|
Cevap : MerhabaHoş geldiniz
04-06-2009 | #10 | |
Verus_TR
|
Cevap : MerhabaAlıntı:
Onu birkaç gün daha tutarsam kendim ve arkadaşım için çok güzel olabilir :frown: Arkadaşımın babası vefat etti de biz çok üzüldük sınıfça o yüzden bu Ruh Hâlini kullanıyorum şuan Hoşbulduk bu arada Teşekkürler |
|
04-06-2009 | #11 | |
KRDNZ
|
Cevap : MerhabaAlıntı:
|
|
04-06-2009 | #12 |
Verus_TR
|
Cevap : MerhabaTeşekkür ederim Mutlu olarak değiştireceğim Çünkü değiştirmem gerekecek Mutlu olmak dünyanın en güzel şeyidir :) |
04-06-2009 | #13 |
VANDETTA
|
Cevap : MerhabaHoşgeldin Verus,forum hakkındaki düşüncelerinde yanılmayacağını zaman ilerledikce göreceksin,sürekli bizimle olmanız dileğiyle
Görünüm Modları |
|