Dört Bölümlü Dolap |
03-30-2009 | #1 |
bonsoir
|
Dört Bölümlü DolapDört Bölümlü Dolap Düşünün ki ,önünüzde bir dolap varBu dolapta 4 bölüm var Her bölümde kutularBu kutuların içinde sevginiz ve nefretiniz varEn üst bölümdeki kutularda :”En çok sevdiklerinizi “saklıyorsunuzİkinci bölümde :”Seviyorum ama fazla da güvenmiyorum!”dediklerinizi Üçencü bölümde “Herkes gibi biri benim için !”dedikleriniziVe en altta da “Nefret ediyorum!”veya “Kesinlikle güvenmiyorum!”diye adlandırdıklarınızı Buraya kadar haer şey tamamAsıl sorgu şimdi başlıyorSiz hiç en üstte koyduğunuz birini bir tek söz yüzünden en alt bölümdeki kutulara kattnız mı ?Diğerlerinden fazla değer verdinizmi ya da nefret ettiğniz birinizamanla sevdiniz mi? Siz hiç yanıldınız mı? Utandınız mı o bir zamanlar arkasından attığınız kişi şu an en yakın dostunuz olduğu için? Hiç itiraf ettiniz mi?” Seni hiç sevmezdim”diye? Yada hiç kızdınızmı “Ne çok güvenirdim sana !”diye İnsan hiç “Bir söz “le en sevdiğini ,en nefret ettiği kişiler arasına katabilir mi? Doğru mu ? Bir zamanlar göklere çıkardığınızı yerin dibine atmak olur mu ? Yakışır mı size ? Allah razı gelir mi ? Oysa dün aranız dan su sızmazdıYeri gelir ekmeğinizi bile paylaşırdınız:Kaldı ki düşünceleriniz ,duygularınız…Bu kadar çok şeyi paylaştığınız birini tanımamazlıktan gelebilir misiniz? Size Tavsiye:Asla ilk gördüğünüz birini “Sevmedim” deyip dolabınızın en alt bölümündeki kutulara atmayın!! Zaman tanıyın ,sabredinGerekirse kutulara kaldırmayınDolabın önünde bekletinZamanı geldiğinde o kişi zaten dolabınızdaki yerini kendisi alacaktırAynı şekilde ilk gördüğünüz birine sanki “10 yıldırtanıyorum”deyip en üst bölüme kaldırarak o nu yere göğe sığdıramayanlardan olmayın! Arkadaşlık ,dostluk ,en önemlisi sevgi zaman isterSenin haberin olmadan o dolabında kendine yer bulacaktırYeter ki sabredin ,dolabınızı geniş tutun Dolabınızın en üst bölümündeki kutuları asla atmayınDeğerli bir hazine gibi saklayınEn alttakileride her hafta çöpe atınGöreceksiniz dolabınızda sadece sevdiklerinizle dolacaktırİşte o zaman gerçek mutluluğu bulacaksınız Bir şey daha Bu dolap herkes te var :Sevginizi barındırdığınız KALBİNİZ… DostÇa KalıN |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|