Garmin FR 60 Erkek Bundle (Siyah) HR, Ayak Sensörü, USB ANT |
09-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Garmin FR 60 Erkek Bundle (Siyah) HR, Ayak Sensörü, USB ANTGarmin FR 60 Erkek Bundle (Siyah) HR, Ayak Sensörü, USB ANT Spor salonunda veya dışarıda bisiklet sürdüğünüzde veya koştuğunuzda geniş kapsamlı form tutma için ideal, kullanımı kolay bir sportif saattir Çok yönlü form tutma için antreman Form tutma hedefleri koyma ve nasıl ilerlediğinizi görmek kolaydır FR 60 zaman, kalp atışı ve yakılan kalori miktarı gibi egzersiz verisini görüntüleyebilir Hedefinizde devam edin Eğer hedefinizden ayrılırsanız sizi uyarması için adım, hız, mesafe ve kalp atışı alarmlarını ayarlayın (isteğe bağlı pedometresi ile) Antremanlarınızı uyarlayın En uygun bölge antremanı seçeneği güncel, ortalama, %maksimum ve 5x bölgeleri ile ideal kalp atışınıza göre antremanlarınızı sağlar Garmin connect Garmin online ile dünya genelinde antreman topluluğunda antremanınızı saklayın, inceleyin, paylaşın ve yeniden yaşayın Çapraz eğitim uyumluluğu İç mekanda bir pedal mili üzerinde veya turbo eğitici antremanı için tercihe bağlı bir pedometre ya da hız/ritim sensörü şle eşleştirin Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 03092012 398,84 TL |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|