![]() |
Unutulmaz Yeşilçam Replikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
Unutulmaz Yeşilçam Replikleri![]() ![]() 'N'ayır, n'olamaz'larla başlayıp, 'Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da' ile devam eden cümleler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Biz ayrı dünyaların insanıyız ![]() ![]() ![]() "Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Annecigim, ben bu amcayı cok sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() "Canımın içi babacığım doğruyu mu söylüyorsun" ![]() ![]() "Parayla saadet olmaz evladım, bunu sakın unutma" ![]() ![]() "N'ayır, n'olamaz!" ![]() ![]() "Turist Ömer derler benim adıma, pişman olur bakmayanlar tadıma ![]() ![]() ![]() "Senin annen bir melekti yavrum" ![]() ![]() "Durun, siz evlenemezsiniz, çünkü kardeşsiniz ![]() ![]() ![]() "Yoksa sen de citlenbiğin annesi misin? O da benim gibi annesiz ![]() ![]() ![]() ![]() "Üstlendiğin vazife çok mühim Kemal, bu görevi layıkıyla yapacağından eminim ![]() ![]() ![]() ![]() "Amca size baba diyebilir miyim" ![]() ![]() "Kelaaaj!" ![]() ![]() "Pişman mısın yavrum ![]() ![]() ![]() "Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da ![]() ![]() ![]() "Sizi ebediyete kadar bekleyecegim" ![]() ![]() "Hatırlar mısınız, bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı" ![]() ![]() "Sonsuza kadar seni bekleyeceğim ![]() ![]() ![]() "Bana yıllar önce çılgınca sevdiğim bir kadını hatırlattınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aferin oğlum Mehmet, sana da pravo" ![]() ![]() "Bizim bu dünyada yaşamaya hakkımız yok mu be hakim bey abicim" ![]() ![]() "Evlenince pembe pancurlu bir evimiz olacak ![]() ![]() ![]() "Ben herşeyi ayarladım canım sen kızı getir yeter" ![]() ![]() "Nen var kuzum ![]() ![]() ![]() ![]() "Nalan'ın ağlattığını Handan güldürecek ![]() ![]() ![]() "Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadım, bunu anlamadın mı hala ![]()
![]() |
Cevap : Unutulmaz Yeşilçam Replikleri |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Unutulmaz Yeşilçam Replikleri![]() Fakirsin sen ![]() ![]() Senin annen bir melekti yavrum ![]() ![]() GÜzel olduğunuz kadar küstahsınız da ![]() ![]() ![]() ![]() Size baba diyebilir miyim amca? ![]() Söyleyemedim anne, babamın simitçi olduğunu yine söyleyemedim ![]() ![]() Parayla değil sırayla anam babam sırayla ![]() ![]() Evinin kadını çocuklarının anası olacaksın ![]() ![]() Bir kere daha karşılaşırsak kadere inanacağım ![]() ![]() Yaptım, yaptım ama niye bir sor? ![]() Sizi ebediyete kadar bekleyeceğim ![]() ![]() Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıkıl karşımdan ![]() Ben sırtımda taş taşır seni yine okuturum yavrum ![]() ![]() Bizim gibi insanlar şerefleri için yaşarlar, Namusları için ölürler ![]() ![]() ![]() Saadet yolu yuvamıza kara bir leke düşürdün ![]() ![]() Hayır siz kovmuyorsunuz, ben vazifemden istifa ediyorum ![]() Eski Türk filmleri gibi var mı ya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
siLveRghoSt
|
![]() Cevap : Unutulmaz Yeşilçam Repliklerifavori repliğim güzel olduğunuz kadar küstahsınız da küçük bayan :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Sevilay
|
![]() Cevap : Unutulmaz Yeşilçam ReplikleriFakirsin sen ![]() :))))) |
![]() |
![]() |