Türkiye Havaalanları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkiye HavaalanlarıBen işimi gereği çok seyahat eden birisiyim Doğal olarak da çok fazla havaalanlarını birbiriyle kıyaslıyabiliyorum![]() Öncellikle bir önyargıdan bahsetmek istiyorum ![]() İstanbul Atatürk havaalanında dış hatlar gelişinde pasaport kontrollü esnasında genelde yeterli polis mevcut Çok yoğun günlerde bille en fazla 5 dakika beklersiniz Ama bizim vatandaşlar 10 saniye bekledikten sonra hemen mırıldamaya başlarlar ve insan yerine koyulmadıkları, yurtdışında herşeyin çok çabuk olduğunu konuşurlar/bağırlar Ben şunu çok rahat iddia edebilirim: İstanbul Atatürk havaalanı dünyada en hızlı işlem yapıldığı yerlerdendir![]() İstediğiniz örnek verebilirim: Frankfurt, Milano, Cenevre, Paris, Romania, Amerika ve Ortadoğu ülkeleri Genelde burada iki kontrol polisi dışında kimseyi bulamazsınız Bağlantı uçağını kaçırmak pahasına tek bir Türk sesini çıkartmaz!!! ve en az 20-30 dakika sırada bekler ve binbir vize sorusuna mağruz kalır (terörist muamelisi görmediği kalmadı)Özellikle İstanbul ve Antalya havaalanları tebrik edilmeli Ama gelde bunun sadece dış hatlar için geçerli olduğunu anla :B Türkiye'deki tüm iç hat havaalanları iç acısı halinde Herşey ama herşey çok kötü Bina girişinden tutun ta uçağa binene kadar herşey dökülüyor Ordaki çalışanlar da o kötü yapıdan farklı değiller![]() Tamam insanlarımız yeni yeni seyahat edebiliyorlar ama iç turizm de artık ciddi bir gelişme içinde Neden insanlarımız hep ikinci plana alınıyorlar? Yurtdışı turist kadar değerimiz yok mu? Üstelik o bizden çok daha ucuza seyahat ediyor Yani biz hem çok para ödüyoruz hem de daha kötü "muameleye" maruz kalıyoruz |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|